Cristina Ich ţine legătura cu fanii săi prin intermediul reţelelor de socializare, acolo unde postează tot felul de fotografii şi clipuri. Aflată în vacanţă, Cristina a postat o poză în care apare în costum de baie, lucru care a stârnit un val de comentarii. 

Deranjată de faptul că mai multe fane i-au spus că şi-ar fi operat fundul, Cristina a reacţionat în mod ironic într-un filmuleţ postat pe Instagram.

„Alex, unele au impresia că mi-am injectat în fund. Păi, şi nu e aşa? Cum aţi gândit-o pe asta? Adică nu-ţi faci nimic la faţă, buze nas, dar îţi pui în fund? Cum aţi gândit-o? Că sunt foarte curioasă. De ce măi, fetelor sunteţi unele atât de rele? De ce măi, fetelor?” a spus Cristina Ich, în cadrul unui filmuleţ pe instagram.

Citeşte şi: Cătălin Botezatu, adevărul despre starea lui de sănătate

Cristina Ich a avut mari probleme de sănătate la naştere

„O să revin, eu nu sunt bine, dar bebeluşul este perfect şi este exact cum mi-am imaginat! O adevărată provocare recuperarea mea, dar eu sunt Ich şi ştiu că voi fi bine. Câtă suferinţă poate zace într-o mamă, acum înţeleg cuvântul „mamă” în adevăratul sens al cuvântului”, a fost mesajul transmis de Cristina Ich, imediat după naştere.

Citeşte şi: Alina Puşcaş, implicată într-un accident rutier la mai puţin o lună de când a născut

Ulterior, vedeta a povestit că a trecut prin momente grele şi atunci când a aflat că este însărcinată.

„Am avut multe momente de îndoială. Primele trei luni au fost groaznice, schimbările hormonale îşi spun cuvântul, treceam de la extaz la agonie. Aveam impresia că nu ştiu ce responsabilităţi trebuie să aibă o mamă. Ce o să fac eu cu un copil? Am anunţat-o de-abia după două luni pe mama, aveam impresia că trebuie să vorbesc mai întâi cu mine însămi. Am fost foarte panicată, m-au răscolit o multitudine de gânduri, chiar a fost o perioadă foarte dificilă, în primele trei luni…", a povestit vedeta, imediat ce a dat vestea că va deveni mamă.