De atunci, Cristina Ich obişnuieşte să împărtăşească pe reţelele de socializare momente din viaţa de mamă. Recent, aceasta a postat un mesaj despre alăptatul în public, aspect cu care susţine că nu este de acord.

Citeşte şi: Roxana Vancea, mai îndrăgostită ca niciodată! Cine este bărbatul care i-a cucerit inima

„Foarte important acel colostru de dat la copil. Sunt de acord cu alăptatul atât timp cât ai lapte. Nu sunt de acord să-ţi postezi sânul pe Internet. Asta nu sunt de acord… mi se pare foarte intim.

E ca şi cum ţi-ai arăta fix zona intimă pe Internet. Pentru mine e acelaşi lucru. Nu ai cum să faci aşa ceva, chiar dacă este foarte frumos şi este un sentiment deosebit pentru unele, pe mine mă doare de mor.” a spus Cristina Ich

În plus, Cristina Ich a povestit că experienţa alăptatului nu e nici pe departe una minunată, aşa cum o prezintă unele mămici.

Citeşte şi: Lia Bugnar, una dintre concurentele de la ”Asia Express”, se iubeşte cu un puşti. Iubitul vedetei e mai tânăr ca ea cu 22 de ani

„Sânii mei erau însângeraţi. Dacă eşti masochistă îţi place foarte mult, dacă eşti om normal şi ai minimum de sensibilitate nu are cum să-ţi placă, dar pentru fiul tău faci orice”,  a mai spus Cristina Ich.