„O să revin, eu nu sunt bine, dar bebeluşul este perfect şi este exact cum mi-am imaginat! O adevărată provocare recuperarea mea, dar eu sunt Ich şi ştiu că voi fi bine. Câtă suferinţă poate zace într-o mamă, acum înţeleg cuvântul „mamă” în adevăratul sens al cuvântului”, a fost mesajul transmis de Cristina Ich.

Citeşte şi: Artiştii din România îl plâng pe Mihai Constantinescu: "Sunt şocată, ştiam că se făcuse bine"

Cristina Ich a rămas însărcinată când se aştepta mai puţin, iar vestea că va deveni mamă a bulversat-o pe frumoasa şatenă, mai ales că încă din primele luni s-a simţit foarte rău. 

„Am avut multe momente de îndoială. Primele trei luni au fost groaznice, schimbările hormonale îşi spun cuvântul, treceam de la extaz la agonie. Aveam impresia că nu ştiu ce responsabilităţi trebuie să aibă o mamă. Ce o să fac eu cu un copil? Am anunţat-o de-abia după două luni pe mama, aveam impresia că trebuie să vorbesc mai întâi cu mine însămi. Am fost foarte panicată, m-au răscolit o multitudine de gânduri, chiar a fost o perioadă foarte dificilă, în primele trei luni…", a povestit vedeta, imediat ce a dat vestea că va deveni mamă.

Citeşte şi: Ruby şi-a pus silicoane după ce s-a confruntat cu probleme mari: ”Am greşit, repar!”

Cristina Ich a vorbit despre o sarcină toxică, în care primele luni au fost cumplite, nefiind în stare să stea măcar în picioare. 

Am avut şi o sarcină toxică, mi-a fost foarte rău, abia din a patra lună am început să mă mobilizez”, a spus Cristina Ich, în urmă cu ceva timp, pentru Elle.