1.      Tricouri într-o singură culoare

Coloraţi,lejeri şi foarte practici,acest tip de pantaloni te vor face să te simţi ca un fulg ce pluteşte prin aer. Pot fi purtaţi cu diverse modele de maiouri şi tricouri,dar ai grijă să nu încarci cromatic ţinuta,aşa că dacă sunt foarte coloraţi,optează pentru piese uni,cât mai lejere,în partea de sus. Ţinuta astfel construită poate fi întregită de încălţăminte lejeră,de exemplu balerini,sandale joase sau tenişi ori şlapi tip flip-flops.

Pont:Dacă este foarte cald şi vrei să te protejezi de caniculă,poţi purta o pălărie cu boruri largi,care să se asorteze cu ţinuta formată din bluză şi pantaloni imprimaţi.

2.      Topuri lungi cu modele grafice

Dacă eşti înaltă sau fericita posesoare a unor picioare lungi şi frumoase,poţi alege să asortezi pantalonilor imprimaţi un tricou sau un top lung cu modele grafice,care scurtează vizual partea de jos a corpului. Ţinuta este de efect pentru o ieşire în oraş sau dacă vrei să mergi la un concert ori la un eveniment pe o anumită temă. Eşti minionă şi îţi place această combinaţie,dar nu vrei să pari foarte scundă? Pune piesa de sus în pantaloni şi problema e ca şi rezolvată.

3.      Bluze vaporoase

Când temperaturile încing termometrele şi nu ştii ce haine să mai îmbraci ca să nu-ţi fie cald,combinaţia de mai jos îţi va fi de mare ajutor. Alege o bluză sau o cămaşă răcoroasă şi vaporoasă,eventual fără mâneci,în culori cât mai deschise,ca să nu atragă razele solare,şi o pereche de pantaloni cu imprimeuri.

În funcţie de efectul dorit,poţi băga cămaşa în pantaloni sau o poţi lăsa afară,în funcţie de cum e modelul în faţă. La această ţinută poţi purta sandale cu platformă sau cu toc cui ori o pereche de pantofi înalţi. În plus,un colier masiv,în diverse nuanţe,se potriveşte de minune.