Ultimele cuvinte ale unei celebrităţi ajung, de cele mai multe ori, în presă şi nu rămân aproape niciodată doar între cele două persoane implicate. Iar acest lucru poate stârni nemulţumirea familiei celui pierdut mai ales dacă e vorba despre un dialog intim.    

Michael Jackson a fost o persoană aparte, care a dus o viaţă excentrică, dacă nu şi controversată. Iar dispariţia sa nu putea să nu ţină şi ea prima pagină a ziarelor de peste tot. Când Regele Pop şi-a dat ultima suflare pe 25 iunie 2009, se afla în toiul repetiţiilor pentru o serie întreagă de concerte, după cum ne-a relatat CNN.   

Însă MJ suferea insomnii crunte, iar medicul lui, Conrad Murrey, care fusese angajat de organizatorii spectacolelor respective, îi dădea, seară de seară, câte o doză de Propofol, adică un anestezic folosit în timpul intervenţiilor chirurgicale. O superadoză a acestui anestezic l-a şi omorât pe Michael.

În cadrul unui proces intentat de copiii lui Jackson şi mama lui, avocaţii familiei au susţinut că organizatorii l-au determinat pe Murray să-i administreze pacientului VIP tratamentul periculos, pentru ca megastarul să fie odihnit pentru concerte, în ciuda faptului că sănătatea lui Michael se deteriora pe zi ce trecea.