O nuanţă îndrăzneaţă a fost aleasă de Pantone pentru anul viitor. Iar dacă vrei să vezi care au fost alegerile lor în ultimii doi ani, atunci CITEŞTE ŞI Culoarea anului 2017 de la Pantone ŞI Culoarea anului 2016 de la Pantone.

Nonconformism

Nuanţa 18-3838, Ultra Violet este alegerea americanilor pentru 2018. Este o nuanţă provocatoare, care comunică originalitatea, ingeniozitatea şi gândirea vizionară care ne călăuzeşte paşii spre viitor.

Trăim într-un timp care necesită inventivitate şi imaginaţie. Iar acest fel de inspiraţie creatoare este dat şi de Ultra Violet, un purpuriu pe bază de albastru.

Din explorarea noilor tehnologii dar şi a spaţiului cosmic în care se află planeta noastră, nuanţa duce şi la reflecţii spirituale şi artistice. Ultra Violet este un complex contemplativ.

Acesta sugerează misterele cosmosului, intriga a ceea ce se află înainte , dar şi descoperirile de dincolo de locul unde suntem acum. Cerul de noapte, vast şi nelimitat, este simbolic pentru ceea ce este posibil şi continuă să inspire dorinţa de a urmări o lume dincolo de cea a noastră.


Află mai multe despre nuanţa anului 2018 aleasă de Pantone pe casoteca.ro.

Credit foto: www.pantone.com