Nuanţele flashy concurează pastelurile în acest sezon. Clar,nu sunt singurele tendinţe,la fel de bine se poartă albul din cap până-n picioare. Sau materialele strălucitoare. Dar aici vom vorbi despre culorile tari,care se întorc în tendinţe după o absenţă cât o iarnă lungă.

Blocurile de culori de astă-vară nu mai sunt în prim-plan,fiind înlocuite cu imprimeurile ultra-colorate,pe care le poţi combina după gustul tău,fără nicio interdicţie.

Must have-ul acestei primăveri sunt piesele din piele în culori tari. Trenciuri,fuste,jachete,pantaloni în cele mai neaşteptate tonuri,de la roz aprins,la albastru electric sau la galben intens. Crezi că nu-i nimic mai kitsch? Designerii de top îţi demonstrează că pielea şi nuanţele tari merg cum nu se poate mai bine împreună. Combinaţia perfectă pentru a atrage toate privirile! Poartă o haină de acest gen cu un tricou cu dungi alb-negru sau cu o bluză albă,simplă.

Înlocuieşte jeanşii obişnuiţi cu o pereche într-o culoare de impact:turcoaz sau galben-canar,dacă ai o siluetă filiformă. Poartă-i cu balerini şi cu bluze lejere,din mătase. Dacă silueta nu-ţi permite să încerci orice combinaţie cromatică,alege să porţi măcar o eşarfă în nuanţe puternice. Cele mai recomandate sunt imprimeurile-fantezie pe care se regăsesc nenumărate culori aprinse,într-un mix de efect.

Hainele colorate sunt mai pretenţioase şi nu avantajează pe oricine,aşa că e nevoie să acorzi o mai mare atenţie croielii,în cazul lor. Dar ţine cont şi de morfologia propriului corp. De exemplu,dacă ai gambe puternice,evită pantalonii slim în tonuri de galben,de verde sau de portocaliu. Alege pantaloni într-un ton închis şi combină-i cu un blazer sau o jachetă într-o nuanţă stridentă.

Şi să nu uităm de accesorii! Pantofii şi genţile în nuanţe de corai sau de galben-lămâie sunt în top,la fel ca şi brăţările,ceasurile şi colierele ultra-colorate.