Un troll se referă la „un individ care lasă în mod intenţionat mesaje ofensatoare pe internet, cu unicul scop de a deranja, a atrage atenţia sau de a crea probleme cuiva”, potrivit dictionary.cambridge.org. 

Meghan şi soţul ei, Prinţul Harry, s-au alăturat unui grup de elevi dintr-un liceu din California, în timpul unui episod de podcast, numit „Terapia adolescentului”, unde s-au discutat despre stigmatizarea sănătăţii mintale, stima de sine şi abuzul online.

Meghan Markle a explicat că pandemia de Covid-19 a însemnat mai mult timp online pentru mulţi dintre noi. În 2019, fostei ducese i s-ar fi atras atenţia că a fost persoana cel mai agresată în mediul online, din lume, deşi Meghan a rărit apariţiile în spaţiul public în timpul sarcinii sau după maternitate. 

„Nu-mi pasă dacă ai 15 sau 25 de ani. Dacă oamenii spun lucruri despre tine care nu sunt adevărate, ele devin dăunătoare pentru sănătatea mentală şi emoţională”, a precizat fosta actriţă. 

Prinţul Harry a adăugat că, în general, sunt persoane care se ascund în spatele unei identităţi virtuale pentru a spune lucruri pe care, în realitate, nu le-ar dezvălui.

Transmisia a fost înregistrată la începutul acestei săptămâni în zona Santa Barbara, unde locuiesc foştii duci de Sussex, purtând măşti de protecţie şi respectând distanţarea fizică. 

Citeşte şi: Cum arată casa pe care au cumpărat-o Prinţul Harry şi Meghan Markle. Domeniul a costat aproape 15 milioane de dolari

FOTO Shutterstock.com