Când a decis să-şi rişte jobul proaspăt obţinut şi să se ducă la proba pentru actorie, habar nu avea ce urmează să-i reserve destinul.

“Povestea mea a început acum vreo 12 ani jumatate, cred, dintr-o-ntamplare. Mai exact, ma-ntorsesem de la studii, de la Budapesta, fusesem 10 luni plecata la niste studii postuniversitare si-mi cautam de lucru. Intre timp imi si gasisem ceva, la o companie de constructii, asistent manager. M-a sunat fostul meu sef, ca eu lucrasem inainte sa plec la Budapesta la o companie de spectalole. Acolo eram de toate, de la dansator, director adjunct, contabil”, a povestit Doiniţa Oancea, într-un interviu pentru Observator.

Citeşte şi: Simona Gherghe a plecat de la ”Acces Direct”! Primele declaraţii ale vedetei: ”Decizia îmi aparţine!”

Era pentru prima dată când Doiniţa Oancea lăsa managementul şi se intersecta cu actoria

“Am vorbit cu cei de la casting, au ieşit, mi-au făcut o fişă, nişte poze, a ieşit domna Ruxandra (n.r. – Ruxandra Ion), noi eram mai multe afară, s-a uitat la noi, ne-a măsurat din cap până în piciioare şi a zis "Tu să vii luni, să dai o probă." În capul meu era "Aoleu, luni e prima zi de muncă, cum o să fac?", a mai povestit actriţa.

Doiniţa Oancea a făcut alegerea care i-a schimbat viaţa

Pentru că luni urma să înceapă serviciul la firma de construcţii, Doiniţa a reflectat asupra viitorului său şi a ales.

“Am ajuns acasă, am încercat să sun la firmă, toată lumea plecase. Nu ştiam ce să fac, mă duc la muncă în prima zi sau trag chiulul şi mă duc la un casting, neştiind exact nici cu ce se mananaca, nici ce ar trebi sa fac, nici dacă o să tec mai departe, nu stiam mai nimic, îţi dai seama”, a continuat bruneta.

Citeşte şi: Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol, întâlnire după divorţ: ”Vom merge undeva, toţi trei!”

Şi a ales: s-a făcut actriţă! După şase ore de probe alături de alţi actori, în faţa camerei, Doiniţa făcea primii paşi către scenă.