La început, prezentatoarei i-a luat puţin timp să-şi dea seama că unele coincidenţe, de fapt, s-au petrecut cu un scop precis: 

„Era îmbrăcat într-o cămaşă roşie şi mi se părea foarte îndrăzneţ să porţi aşa ziua. I-am zis ce cămaşă mişto are, dar cu o zi înainte purtasem o rochie roşie superbă şi mi-a zis <<Am poftit la rochia ta>>, iar eu, şocată fiind, mi-am spus în sinea mea: <<Cum îndrăzneşte să spună aşa ceva>>, dar nu m-am exteriorizat. După care m-am gândit: <<Dacă se dă la mine?>>. Şi din momentul ăla mi s-au aprins beculeţele şi s-au declanşat toate. Şi s-a dovedit că a avut replica potrivită la momentul potrivit”, a spus Gabriela Cristea, potrivit Antena Stars

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda s-au căsătorit religios şi au două fetiţe, pe Bella Victoria Margot şi Thea Iris Selena. 

„Întâlnirea cu el mi-a întors viaţa cu susul în jos, mi-a schimbat valorile şi mi-a alinat zbuciumul sufletesc. Suntem de peste 6 ani împreună şi am construit împreună cat pentru 6 vieţi. Abia aştept să văd ce o să mai vină! @taviclonda #victorienii #taticlonda #loveofmylife”, scria Gabriela pe reţeaua de socializare, la scurt timp după cununie, conform sursei citate. 

Gabriela Cristea a mărturisit că deşi adoră sentimentul să fie întâmpinată acasă de cele două fetiţe ale sale, nu crede că este pregătită să mai aibă un al treilea copil, atât din cauza vârstei pe care o are, cât şi a responsabilităţilor care vin odată cu creşterea celor două micuţe.

„Dacă eram mai mulţi şi aveam ajutoare mai multe probabil nu făceam doar unul, ci doi, mai mulţi. E o mare bucurie să vezi cum te întâmpină copiii acasă. Din păcate a fost destul de greu” a mai spus Gabriela Cristea pentru Antena Stars. 

„El este omul meu, Fat Frumosul care a venit sa ma salveze si a reusit. Azi se implinesc fix 5 ani de cand mergeam in limuzina pe soseaua Kiseleff, frumos decorata cu steaguri, spre primarie sa ne casatorim. Atunci am zis ca si Bucurestiul e gatit pentru nunta noastra, azi spun ca tot univers e imbracat frumos pentru noi doi. Am fost tare emotionati cand am zis <<Da>>, iar eu eram atat de fericita incat am uitat toate florile la starea civila. Azi te iubesc si mai mult si astept cu drag sa vad ce ne mai ofera providenta. La multi ani, printul meu! 5 ani de cand in buletin si in suflet sunt dna Clonda”, a scris Gabriela Cristea, la un moment dat, pe pagina sa de Instagram, potrivit Cancan.ro
 
FOTO Facebook