Totul a început într-o zi când a vrut să îmbrace o rochie care n-o mai încăpea. Acela a fost momentul declanşator, căci soţul i-a reproşat că se îngrăşare. Ce a făcut Lidia Fecioru? A slăbit şi a şi divorţat! 

Citeşte şi: Ramona Bădescu, prima apariţie după ce a născut. Cum arată alături de bebeluşul ei

"Am ajuns de la 90 de kilograme la 60 cu multă voinţă. Dar ştii de ce? Pentru ca m-am îmbrăcat într-o rochie şi soţul meu mi-a reproşat. Atunci mi-am dat seama că omul de lângă mine nu mă mai iubeşte deloc. Am slăbit, am divorţat", a povestit vedeta, într-un interviu pentru Irina Reisler.

"Am speculat un regim alimentar, regimul Demis Rhoussos, e dietă disociată. În regim era aşa: 3 zile de proteine animale, 3 zile de proteine vegetale şi 3 fructe. Fructele conţin zahăr, iar eu nu am vrut să le mănânc.
Mie nici nu-mi plac fructele. Din partea mea, fructele să crească şi iarna în pom. Nu am mancat pâine, dulciuri, făinoase, cartofi, pe care nu îi mănaânc nici acum, acidulate, pe care nu le beau nici acum şi fructe. Acum mai mănânc din când în când fructe, dar conţin zahăr. Erau zile când organismul simţea nevoia, şi era logic. Atunci luam câte un cubuleţ de ciocolată neagră, care ţinea locul şi de cofeină şi de dulce. Îmi făceam ceaiuri din fructe de pădure uscate, asta ca să beau mai multe lichide şi să aibă o culoare, să nu fie apa chioara",
a mai spus Lidia Fecioru. 

Citeşte şi: Cum a reuşit Bursucu să slăbească aproape 20 de kilograme în timp record: "Mâncam noaptea ceafă de porc"

Lidia Fecioru spune că principalul atu în lupta cu kilogramele este voinţa şi renunţarea la pofte. Totul e din minte.

"Regula cea mai importantă să scapi de kilograme este să renunţi la pofte. Dacă îţi pui ordine în minte, e ca în viaţă. Trebuie să ştii ce vrei. Voinţa e pe primul loc", a povestit Lidia Fecioru.