În documentarul „This Is Paris‟, afacerista a povestit despre abuzurile la care a fost supusă, în timp ce se afla la internatul Colegiului. Paris a petrecut 11 luni în internat, perioadă pe care a caracterizat-o drept cea mai oribilă experienţă din viaţă. Potrivit ei, şcoala era ca „o tabără de tortură‟, în care era abuzată zilnic, verbal, fizic, emoţional şi psihologic.

Personalul liceului ţipa constant la ea, era abuziv fizic, o hrănea cu forţa şi o pedepsea constant. În urma acestor traume, Paris s-a ales cu atacuri de panică şi cu insomnii grave, care au urmărit-o ani de zile, de atunci.

Citeşte şi: Secretul pe care Paris Hilton l-a ţinut ascuns 20 de ani. Ce i-a cauzat tulburări de somn şi atacuri de panică 

De asemenea, în acea perioadă, miliardara nu putea ţine legătura cu părinţii ei pentru a le spune prin ce trece: „Aveam atacuri de panică şi plângeam în fiecare zi. Mă simţeam ca o prizioneră şi îmi uram viaţa. Nu am apucat să vorbesc cu familia mea. Vorbeam poate o dată la două sau la trei luni. Am fost îndepărtaţi de lumea exterioară‟, a declarat ea.

Toate aceste declaraţii au fost dezvăluite în documentarul său, care a fost urmărit de fani din întreaga lume. Ce a spus mama lui Paris când a aflat prin ce a trecut fiica ei?