Cu ocazia aniversării, Diana şi-a bucurat fanii de pe Instagram cu câteva poze de familie. De asemenea, actriţa i-a scris şi un mesaj de dragoste soţului ei:
 
Au trecut 2 ani de când am devenit familie, de când am spus amandoi un DA hotărât şi am pornit în aventura vieţii împreună! La mulţi ani, iubirea mea! Aşa cum ţi-am spus în scrisoarea pe care ţi-am dat-o azi de dimineaţă: TE IUBESC aşa cum eşti!”
 
Cei doi au sărbătorit printr-o cină romantică în oraş. Elegantă, ca de obicei, Diana a hotărât să poarte rochia pe care a ales-o, acum doi ani, pentru cununia civilă. 
 
 
 
Nu este pentru prima dată când Diana îi transmite soţului ei mesaje frumoase prin intermediul reţelelor sociale. Iată ce spunea despre jumătatea ei, acum câteva luni:
 
”Ai adus în viaţa mea linişte, echilibru, aventură, un strop de nebunie şi cât se poate de multă iubire! Te iubesc! Mi-ai împlinit cel mai mare vis, acela de a fi mamă.”
 
Diana Dumitrescu se află la a doua căsătorie. Actriţa a fost căsătorită cu regizorul Ion Ducu, de care a divorţat în 2014, după o relaţie de patru ani. 
 
 
Sursă foto: Instagram dianadumitrescu