Astfel, Amalia Năstase, fosta soţie a lui Ilie Năstase, a slăbit peste 20 de kilograme, în mai puţin de trei luni, ea fiind tare mândră de reuşita ei.
 
De asemenea, aceast a vorbit, în direct, la PRO TV, despre alimetaţia pe care a adoptat-o în urma cu aproape trei luni de zile, mărturisind chiar şi cum arată o zi din viaţa ei, în ceea ce priveşte regimul. 
 
„Dimineaţa mănânc 50 de grame de prosciutto cu un biscuit de ovăz. Ca gustare, am un măr, ceea ce este viaţă, pentru că eu, o lună de zile, n-am pus gura pe nimic altceva decât praf de proteine, carne şi peşte. Când am mâncat primul măr, parcă am mâncat ambrozie. La prânz, am 80 de grame de carne cu 200 de grame de salată. Ţi le măsori o dată şi după aceea îţi dai seama care este cantitatea.
 
Eu nu mănânc carne de pui pentru că e cam greu să găseşti carne de pui fără tot felul de chestii şi atunci mănânc de vită, de viţel, chiar şi de porc. Orice peşte, somon, în primul rând, fructe de mare. Dimineaţa beau cafea cu unt de cocos, fără zahăr, că n-ai voie zahăr, oricum. Poţi să pui stevia. La cină, mănânc conservă de ton, doi biscuiţi de ovăz sau ou, somon afumat şi 200 de grame de legume”, a mărturisit ea.