Anamaria Prodan ajunsese la 72 de kilograme, când a decis că este momentul să facă o schimbare.

Impresara fotbaliştilor din România susţine că şi-a diminuat enorm porţiile. Nu face foamea, dar mănâncă foarte puţin. A consumat zilnic castraveţi şi a băut foarte multă apă.

Cum îşi îngrijeşte părul dacă nu mănâncă

Totodată, ea a declarat că sportul a fost foarte important pentru a ajunge la rezultatele pe care şi le-a dorit. Cu un regim alimentar strict şi cu mişcare, Anamaria Prodan a reuşit să slăbească 17 kilograme în opt luni, adică aproximativ 2 kg pe lună. 

"Am fost destul de atentă cu alimentaţia. Mi-am dorit să slăbesc, să mă simt bine, dar am avut grijă să nu exagerez cu chestii nesănătoase. Am mâncat salate de castraveţi şi peşte cam o dată pe zi, am avut grijă să consum în jur de trei litri de apă, iar mişcarea a avut un rol esenţial. Mi-am făcut timp să ajung la sală de câteva ori pe săptămână, deşi am un program destul de aglomerat. Bineînţeles, procedurile şi tratamentele corporale au avut şi ele un aport important în demersul meu de a ajunge la greutatea aceasta: masajul, remodelarea corporală cu aparate de ultimă oră au fost doar câteva dintre acestea", a declarat pentru Click! Anamaria Prodan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#me #loveyourself

O postare distribuită de Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) pe