"Xena" a fost printre primele seriale difuzate în România, impunându-se rapid că lider de audienţă şi transformând-o Lucy Lawless într-una dintre cele mai iubite actriţe ale vremii.

Ea a mai jucat şi în alte seriale ca ”Hercule”, ”Tarzan”, ”High Tide”, ”Spartacus” sau ”Parks and Recreation”, însă întotdeauna s-a identificat cu Xena, rolul care, de altfel a şi consacrat-o la nivel internaţional.

A fost considerată un adevărat sex-simbol al anilor `90. Acum, e schimbată complet şi parcă nici nu mai seamănă cu Xena pe cate o ştim din celebrul film. 

De-a lungul anilor şi-a schimbat radical look-ul, iar în prezent o defineşte blondul, o culoare care i se potriveşte de minune cu trăsăturile actuale.


 

Lusy Lawless s-a născut în Noua Zeelandă, a studiat în Europa, şi apoi a plecat să lucreze în Australia, unde l-a întâlnit pe  Garth Lawless, cel care avea să-i devină soţ în 1988 şi împreună cu care are o fată. Şapte ani mai târziu cei doi au divorţat.

În anul 1989, Lusy a devenit Miss Noua Zeelandă, iar în 1994 a primit rolul din serialul fenomen Xena, Prinţesa Războinică.

Patru ani mai târziu Lucy Lawless s-a căsătorit cu producătorul serialului care a făcut-o celebră, Robert Tapert, cu 12 ani mai în vârstă ca ea. Cei doi se iubesc şi astăzi şi au împreună doi fii, Julius şi Judah.

Cum arată Gabrielle din "Xena"

În serial, Xena era mereu însoţită de prietena sa, Gabrielle, rol interpretat de actriţa Renee O’Connor, astăzi în vârstă de 46 de ani. O bună perioadă de timp s-a zvonit că între cele două există o relaţie de dragoste, Lusy fiind acuzată că şi-a schimbat orientarea sexuală, însă totul a rămas doar la nivel de zvon, alimentat ulterior de secvenţele de sex explicit cu o femeie pe care le-a jucat în filmul ”Spartacus”. Xena şi Gabrielle au rămas prietene şi dincolo de ecrane.
 

 

Sursa: brightside.me