Copilul minune al muzicii româneşti, devenită celebră şi în ţări ca Japonia, Spania sau Mexic, e o domnişoară în toată regula. A crescut şi e de o frumuseţe inocentă, dar şi o prestanţă interesantă.

Cum arată Cleopatra Stratan la 17 ani

Tânăra este o domnişoară ce se apropie de majorat. A revenit pe scenă şi a scos deja piese de care fanii ei s-au îndrăgostit. Cleopatra Stratan este şi ea îndrăgostită de #Chocolata.

„Piesa #Chocolata este una din piesele mele preferate. Are refrenul în spaniolă, limbă pe care o ador şi, în plus, este genul de piesă pe care o ascult zi de zi. Clipul l-am filmat în Valencia, iar locaţiile au fost superbe! Am filmat la Mirador de Oropesa şi la Portocala în Benicassim. A fost distractiv pentru că, necunoscând limba spaniolă, nu puteam să mă înţeleg cu Cristian, dar până la urma ne-am descurcat.', mărturiseşte Cleopatra.

Cleopatra Stratan, relaţie specială cu tatăl ei

”Tata nu este sever, este obiectiv atunci când trebuie. Şi am fost educată în aşa fel încât să înţeleg toate obiecţiile şi să nu mă supăr niciodată pentru că ştiu că este înspre binele meu. Plus că el ştie cum să mi-o spună. Niciodată n-au existat certuri, nici măcar contraziceri, pentru că ne înţelegem şi din priviri.

Mă consult cu el în absolut orice. Părerea lui, pentru mine, este cea mai specială. Simt nevoia să fac asta. Tot timpul mă duc la el să-l întreb “uite, îţi place asta?”… el spune “da, îmi place” sau “nu-mi place”. A fost mereu sincer cu mine. M-a făcut să înţeleg că sinceritatea este foarte importantă şi nu e ca şi cum “tu eşti fata mea, dar nu vreau să te supăr”. Deci, da, întotdeauna îi cer sfatul, indiferent că este vorba despre vestimentaţie, alimentaţie, muzică. Tot ce ţine de mine”, a mărturisit artista pentru Ciao.ro.

Citeşte şi: Andreea Marin, blondă şi cu părul lung. "Fabulos, de nerecunoscut"

Cleopatra Stratan, pauză de la muzică pentru şcoală

”Aşa este. În perioada cu şcoala nu prea am avut ieşiri, aproape deloc. Am făcut o pauză mai mare în ceea ce ţine cariera de artist şi muzica pentru că ambii părinţi au fost conştienţi că şcoala este mai importantă. Odată ce am ieşit cu piesa “Te las cu inima”, mi-am dat seama că trebuie să şi echilibrez. În timpul şcolii nu am ieşiri, mă ocup strict de şcoală şi învăţ foarte bine, îmi place să studiez, să descopăr, iar când e vorba de muzică, atunci facem muzică”, a mai spus aceasta.

Citeşte şi: Mihaela Bilic spulberă mitul celor 3 mese pe zi. "Felul unic e perfect"

Află mai multe detalii despre Cleopatra pe Ciao.ro!