Chiar dacă Dylan mai practică şi alte sporturi: hochei, golf, echitaţie şi fotbal, cel mai mult îi plac săriturile, mai exact să facă acrobaţii în aer. De acest lucru îţi dai seama urmărind filmuleţele pe care le postează pe contul său de Instagram, dar şi din cele postate de Nadia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The fun of twisting @bartconnergymnastics @dill_boy_ @cameo #cameo

A post shared by Nadia Comaneci (@comaneci10) on

 

Mai citeşte şi: Lucruri mai puţin ştiute legate de cifra 10

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

First triple full!!!

A post shared by Dylan Conner (@dill_boy_) on

Nadia Comăneci (58 de ani) l-a cunoscut pe soţul ei, Bart Conner (62 de ani), în timpul unei competiţii sportive, pe când ea avea doar 15 ani. Lui Bart nu i-a fost deloc uşor să o cucerească pe celebra româncă, cei doi pornind iniţial într-o relaţie de prietenie. ,,Cu Bart am concurat la o competiţie în 1976. El a câştigat competiţia la băieţi şi eu la fete. El zicea că am fost greu de prins. Am avut o mare prietenie cu Bart. El e un om foarte simplu şi transparent şi e un tip foarte pozitiv. Eram total diferiţi. Am învăţat de la el cum să fii pozitiv şi să te bucuri de ce ai astăzi",povestea Nadia Comăneci într-un interviu la un post de radio, potrivit click.ro

Nadia şi Bart s-au căsătorit în România, în 1996,  la Mânăstirea Caşin, iar evenimentul a fost transmis live. Au avut 300 de invitaţi, iar naşi au fost Adrian şi Dana Năstase. În 2006, la un spital din Oklahoma, a venit pe lume Dylan, care la fel ca şi părinţii lui este pasionat de sport.

Mai citeşte şi: Mame după 40 de ani 

Sursa foto: Instagram/comaneci10