Teo Trandafir nu şi-a dorit o investiţie pe termen lung, aşa că a ales să stea cu chirie. Această casă din Pipera a fost prima văzută, iar vedeta s-a îndrăgostit de ea încă de la primul contact. Imediat după ce a vizitat casa, a fost contactat proprietarul, iar închirierea a avut loc în cel mai scurt timp.

Citeşte şi: A înlocuit-o pe Anamaria Prodan, dar pe bani puţini. Ce salariu va încasa Geanina Ilieş ca să prezinte ”Gospodar fără pereche”

Fiecare cameră este amenajată cu foarte mult bun gust. Se vede încă de la intrarea pe uşa că proprietarul s-a gândit la toate detaliile în momentul în care şi-a amenajat această casă, iar toate elementele decorative vesele şi cantitatea semnificativă de sticlă utilizată în amenajări se potrivesc perfect cu personalitatea celor două. Teo este o persoană despre care toţi spectatorii şi apropiaţii ştiu că este veselă şi primitoare, iar Maia ii seamănă foarte bine. Nouă casă pare a fi construită în funcţie de personalitatea acestora, potrivit casepractice.ro.

Casa este amplasată într-o zonă cu verdeaţă iar spaţiul este foarte bine structurat şi amenajat în interior. Maia are propria să cameră în care poate studia şi socializa.

Citeşte şi: Fotografii rare cu actriţa de telenovele Edith Gonzalez. Cum arăta cu puţin timp înainte de a muri

Teo şi Maia au avut o perioada de acomodare cu nouă casă şi descoperă zilnic câte ceva nou. Teo a decis să nu aibă internet în casă deoarece consideră că acesta este un mare consumator de timp pentru ea şi fiica ei, aşa că a considerat că internetul de pe mobil este suficient.

Bucătăria locuinţei este open space, iar peste tot în casă găseşti dulciuri, pentru că amândouă le iubesc.