Un astfel de caz este cel al diamantului Hope ce provine din India. Este considerată o piatră cu ghinion care poate aduce chiar şi moartea proprietarului său. Este motivul principal pentru care a fost donat Muzeului Smithsonian.

 

Cum cureţi energiile negative din obiectele tale

 

Poţi să o cumperi de la cineva care a dat faliment sau banca a pus sechestru pe bunurile respective. Aici trebuie să faci o curăţare, obligatoriu. Ai la îndemână două obiecte: sarea de mare şi uleiurile esenţiale.

 

Cum cureţi energiile negative cu sare de mare

 

Este indicată pentru case sau birouri. Cristalele de sare au capacitatea de a şterge programarea energetică. Funcţionează ca o gumă de şters când e pusă pe obiecte.

 

Împrăştie un pumn de sare de mare prin camera din casa sau birou. Pune câteva cristale şi pe la colţuri. Lasă-le peste noapte şi a doua zi dă cu mătura. Tot gunoiul rezultat trebuie aruncat imediat din casă sau birou. Adica direct la pubelă sau un cos de gunoi de pe stradă.

 

Cum cureţi energiile negative din bijuterii cu sare de mare

 

Diamantele se curăţă cel mai bine când sunt înmuiate în apă cu sare. Trebuie să stea acolo 24 de ore. Pot fi învelite într-o folie de aluminiu cu sare pentru a elimina energiile negative. Perlele şi opalul nu tolerează sarea, aşa că nu te risca!

 

Cum cureţi energiile negative cu ulei esenţial

 

Poţi folosi uleiurile esenţiale în casă, birou sau pe obiecte. Ajută la dispersarea energiilor negative. Aduc un aer proaspăt şi invită înăuntru energia vitală. Sunt antibacteriene şi antivirale, ajutând la însănătoşorea casei tale.

 

Uleiuri esenţiale indicate: lămâie, portocală dulce, levănţică, salvie, mentă, trandafir, mendar, cedru.

 

Cum se foloseşte uleiul esenţial:

 

Pune 15-30 picături de ulei într-o sticlă cu apă de izvor. Amestecă bine şi foloseşte lichidul pentru a curăţa obiecte. O poţi pulveriza mereu în aer, acasă sau la birou. Levănţica îţi poate proteja relaţia şi elimina energia negativă din dormitor şi din pat. Pune-o pe cearşafuri pentru un somn mai bun.

 

Poţi curăţa bijuterii, mobila, masina sau alte obiecte cu apa aceasta. Spune o rugăciune în timp ce le cureţi sau o dorinţă pozitivă. Dacă dai de vampiri energetici, oameni negativi sau evenimente neplăcute, reia curăţenia acasă sau la birou, tot cu apă de izvor şi un ulei esenţial.

 

Cum cureţi energiile negative cu SOARELE

 

– Fa curat cu geamurile larg deschise in zilele insorite.

 

– Lasa obiectele folosite sa fie mangaiate de razele soarelui pentru cel putin 24 de ore astfel incat sa fie eliminata energia negativa.

 

– Lasa rufele spalate sa se usuce la soare, in special lenjeia de pat.

 

– Fa plimbari regulate – fara sa ai ochelari de soare si fara ca pielea sa fie data cu crema de protectie astfel incat organismul sa produca vitamina D. Persoanele cu cancer si alte boli cronice si copiii autisti au un nivel scazut de vitamina D in organism.

 

Cum cureţi energiile negative cu PĂMÂNT

 

Pământul absoarbe şi el energii negative. Spală un obiect şi pune-l pe pământ timp de câteva ore. Dacă nu ai grădină, ia un vas, pune pământ în el, câteva seminţe din plic şi apoi aşează obiectul tău peste ele.

 

Cum cureţi energiile negative cu plante

 

Este indicat să ai plante cu frunze rotunde şi flori. Au o vitalitate şi energie indicată nouă. Un număr impar de plante oferă o energie mai puternică şi mai activă decât un număr par de plante. Scapă de părţile moarte şi uscate ale plantelor. Ai grijă să fie ude tot timpul.

 

Cum cureţi energiile negative cu FENG SHUI

 

Trebuie să rearanjezi mobila ca să obţii un spaţiu deschis. Fă curat des în toată casa. Praful şi dezordinea atrag energiile negative. Repară sau înlocuieşte imediat tot ce se strică în casă. Ce nu funcţionează ofera un sentiment inconstient de decadenta, dezordine si negativitate.

 

Atrage energie pozitivă cu:

 

– culoare;

 

– miscare;

 

– apa;

 

– sunet;

 

– lumina;

 

– plante vii;

 

– parfumuri naturale.

Feng Shui pentru baie. Cum scapi de energiile negative din ea

Trucuri feng shui pentru bogăţie

 

Sursa: gowithharmony.com