Palatul Buckingham, devenit oficial Palat Regal în anul 1837, conţine camere opulente şi apartamente private pentru regină şi pentru membrii familiei sale. Locuitul la Palatul Buckingham oferă o varietate de avantaje şi pentru personalul care ajută la îngrijirea lui. Angajaţii se bucură de servicii medicale exclusive, pot face chiar şi exerciţii fizice în acest loc şi au un cabinet medical pus la dispoziţia lor. Iată mai multe lucruri interesante despre „Casa Reginei‟ !

Regina locuieşte într-un apartament privat

Apartamentul privat ocupt de Regina Elisabeta a II-a este situat în partea de nord a Palatului Buckingham. Apartamentul are nouă camere, iar Regina plăteşte pentru mobilierul său preţios. Se spune că Regina Elisabeta şi Prinţul Philip ar fi dormit în acest loc în camere separate, deoarece Reginei îi place să doarmă cu ferestrele deschise chiar şi în cele mai reci perioade ale anului.

Citeşte şi: Regulile stricte pe care trebuie să le respecte angajaţii de fiecare dată când Regina face baie

Grădina Palatului include un lac şi o insulă

Grădina Palatului Buckingham se întinde pe aproape 158.000 de metri pătraţi şi include peste: 300 de tipuri de flori sălbatice, 150 de tipuri de copaci, 30 de specii de păsări şi numeroase tipuri de fluturi. De asemenea, în grădină există un lac şi o insulă mică. Pe insulă se află albine italiene, care îi prepară Reginei mierea organică pe care aceasta o consumă în fiecare dimineaţă.

Reparaţiile anuale costă milioane