Ingrediente ouă umplute pentru Revelion

  • 4 ouă fierte ţări
  • 1 cutie ton scurs
  • 2 -3 căţei usturoi
  • 1 linguriţă muştar
  • 1 lingură maioneză
  • 70 grame caşcaval ras
  • sare după gust
  • piper după gust
  • pentru ornat
  • mărar proaspăt
  • ardei gras
  • seminţe rodii
  • parmezan ras

Vezi şi: Pui cu miere şi muştar, o reţetă perfectă

Mod de preparare  ouă umplute pentru Revelion

Ouăle le tăiem un pic la capte pentru stabilitate, apoi le tăiem pe mijloc. Într-un castron adăugăm gălbenuşurile, le zdobim cu furculiţă, adăugăm maioneză, muştarul, usturoiul zdrobit şi caşcavalul ras, potrivit bucataras.ro. În alt bol zdrobim cu furculiţă, dacă est cazul, tonul şi-l adăugăm peste ouă, amestecăm toate ingredientele, potrivim de sare şi piper. Umplem ouăle mai cu vârf, apoi ornam cu firicele de mărar, dându-i formă de brăduţ. Ornam cu samburi de rodii, iar din ardei gras facem steluţe şi o montăm în vârful bradutului. Presăram deasupra cu parmezan ras

Poftă mare!