Cum faci cele mai bune paste cu sparanghel şi sos pesto - ingrediente necesare:

Carne de vită cu sos de hrean

- 200 de grame de paste
- 400 de grame de sparanghel
- două linguri de ulei de măsline
- 100 de ml de sos pesto
- 20 de grame de roşii
- 30 de grame de cubuleţe de mozzarella
- sare şi piper, după gust

Cum faci cele mai bune paste cu sparanghel şi sos pesto - mod de preparare:

Fierbe pastele potrivit instrucţiunilor de pe ambalaj şi nu uita să adaugi o linguriţă de sare.  Scurge-le apoi bine.

Ulterior, într-o tigaie mare, curăţă sparanghelul de părţile lemnoase şi pune-l în tigaie, stropindu-l cu ulei de măsline, sare şi piper.

Mâncăruri de post care nu îngraşă

Coace sparanghelul timp de 8-10 de minute, până când devine crocant.

Într-un bol mare, combină pastele, sparanghelul, sosul pesto, roşiile uscate şi mozzarella.

Poftă bună!