De când a cunoscut paternitatea, Elton (73) e un om schimbat. A lăsat deoparte consumul de droguri, care-i ameninţa viaţa, şi tuneele epuizante şi petrece mai mult timp acasă, cu partenerul de viaţă David Furnich (58) şi cei doi băieţi ai lor, veniţi pe lume cu ajutorul unei mame surogat în decembrie 2010 şi, respectiv, ianuarie 2013.

Generos cu băieţii lui

Este unul dintre cei mai mari muzicieni din lume, un compozitor de mare succes, cu o carieră întinsă pe decenii întregi, care este pe placul mai multor generaţii, şi o avere considerabilă – jumătate de miliard de dolari! Cum era şi de aşteptat, odată ce a devenit tătic, a ţinut morţiş să-şi răsfeţe moştenitorii, să le asigure un trai mai mult decât decent încă din primele clipe de viaţă.

Astfel, le-a achiziţionat amândurora propria casă imediat ce au venit pe lume. Zachary, primul născut al lui Elton, a primit la naştere un apartament în valoare de 1,3 milioane de lire sterline în turnul Sierra, din Los Angeles, chiar lângă apartamentul pe care-l aveau cântăreţul şi soţul acestuia de ceva timp. După ce a fost externat din maternitate, micuţul Zach s-a mutat cu două bone în apartamentul trecut pe numele lui. N-avea mai mult de opt zile când a intrat în posesia cadoului făcut de părinţii lui generoşi şi a rămas acolo până ce soţii John-Furnich au considerat că era destul de măricel pentru a putea locui cu ei.

"Mi-am dat seama că lucrurile simple din viaţă, cum ar fi să petrec puţin timp cu copiii mei, valorează mai mult decât orice tablou, fotografie, casă sau melodie care ajunge să fie pe primul loc”, a recunoscut Elton în 2018, pentru The Mirror. „Înainte de a-i avea pe copii, nu făceam altceva decât să ne cheltuim banii, pentru că nici nu aveam pe ce altceva să ne concentrăm”, a adăugat deţinătorul unei averi de 500 de milioane de dolari.