Una din cele mai cunoscute mărci de saltele este Dormeo. Dormeo este un brand al firmei Studio Moderna din Italia şi şi-au lansat produsele pe piaţa din România în 2002. De atunci, aceştia nu au ezitat să îşi îmbunătăţească gama de produse, fiind recunoscuţi pentru calitatea saltelelor lor. Existând atât de multe modele şi tehnologii, iată câteva aspecte pe care să le iei în considerare atunci când îţi achiziţionezi o saltea Dormeo:

1. Dimensiuni 

Foarte importante atunci când îţi alegi o slatea Dormeo sunt dimensiunile acesteia. Asigură-te că îţi măsori cu atenţie cadrul patului înainte de a achiziţiona o saltea. Aceasta trebuie să se potrivească cât mai bine, să nu fie nici prea mică pentru că se va mişca şi nici prea mare pentru că nu va încăpea, iar dacă va încăpea, se vor crea cute, iar poziţia dumneavoastră nu va fi una corectă. De asemenea, căutaţi o saltea Dormeo de minim 18 cm grosime. Acestea sunt cele mai confortabile.

2. Tehnologie

Următorul aspect pe care trebuie să îl luaţi în considerare este tehnologia saltelei Dormeo pe care o alegeţi. Când căutaţi modelul potrivit pentru dumneavoastră, luaţi în considerare poziţia în care dormiţi, preferinţele dumneavoastră, iar în cazul unor probleme de sănătate, recomandările medicului. În cazul în care dormiţi pe spate mare parte din timp, atunci greutatea corpului se distribuie uniform. O saltea Dormeo mai tare, de tipul celor cu arcuri sau celor ortopedice ar fi perfectă pentru dumneavoastră. În cazul în care dormi mare parte din timp pe-o parte sau pe faţă, este ideal să îţi alegeţi o saltea mai moale care să se muleze după corp. O saltea Dormeo ideală ar fi cea cu spumă cu memorie. Ideal ar fi să probaţi salteaua înainte de achiziţionare. Nu uitaţi să întoarceţi salteaua o dată la câteva luni pentru a îi menţine forma. O saltea Dormeo, bine îngrijită, poate rezista foarte mulţi ani, oferindu-vă acelaşi somn de calitate ca la început.

3. Materiale şi igienă

Foarte importante sunt şi materialele folosite la fabricarea saltelei Dormeo şi dacă acestea sunt tratate sau nu. Căutaţi să achiziţionaţi o saltea Dormeo cu materiale ce se pot aerisi sau aspira uşor, eventual o saltea ce vine cu husă detaşabilă ce poate fi spălată. De asemenea, căutaţi ca aceasta să fie tratată anti-microbian, anti-bacterian, hipoalergenic şi împotriva acarienilor. Aceste saltele sunt potrivite pentru oricine, mai ales pentru cei ce suferă de astm sau alergii, conferindu-vă un somn curat, igienic, fără mirosuri neplăcute, iar mai presus de toate, un somn de calitate, confortabil şi liniştit.

Indiferent de nevoile dumneavoastră, cu siguranţă veţi găsi produsele Dormeo potrivite.