Berbec

Ca o persoană spontană, ai nevoie de un partener care să te ţină mereu în priză, să îţi ofere multe lucruri noi şi multă distracţie. Trebuie să îţi satisfacă nevoia de a trăi viaţa la intensitate maximă, fără să te plictisească. Viaţa ta romantică trebuie să fie activă şi plină de pasiune, aşa cum eşti tu, o fire ce se aprinde repede.

Taur

Îţi doreşti pe cineva care să te accepte cu bune şi cu rele şi să te înţeleagă, mai ales că ţie îţi este frică de schimbări majore. Pentru a primi dragostea ta, partenerul trebuie să dovedească faptul că este demn de încredere şi onest. Eşti foarte sceptică atunci când vine vorba de a cunoaşte persoane noi, aşa că preferi să îţi petreci timpul cu persoane mai vechi.

Gemeni

Ai nevoie de cineva care să te iubească, dar să te lase în libertate. Acest lucru este destul de dificil, deoarece nimeni nu va accepta cu uşurinţă natura ta duală şi faptul că uneori dai dovadă de superficialitate. Poate ar fi mai bine să mai renunţi la stilul tău de viaţă şi să devii mai responsabilă.

Rac

Deşi eşti extrem de loială când vine vorba de relaţie, ai tendinţa să dai înapoi, căci nu ai încredere suficientă. Relaţia ta ideală se dezvoltă prin comunicare, ceea ce înseamnă că îţi doreşti un partener care să te asculte, să îţi vorbească şi să te înţeleagă. Ai nevoie de multă iubire, mai ales că eşti dispusă să oferi înzecit.

Leu

Eşti o persoană care merită să fie iubită la superlativ, căci eşti în stare să îi oferi partenerului o viaţă pe măsură. Când promiţi un lucru, te ţii de cuvânt şi îţi tratezi partenerul ca pe un rege. Deşi ai tendinţa de a fi uşor egoistă uneori, dragostea te aduce cu picioarele pe pământ şi te face să te simţi ca în Rai.

Fecioară

Ştii deja că eşti o persoană inteligentă şi muncitoare, aşa că ai nevoie lângă tine de o persoană cu exact aceleaşi calităţi. Obţii cea mai mare fericire cu un partener care ştie când ai nevoie de ajutor şi îţi este alături la bine şi la greu, fără să îţi facă reproşuri şi fără să gândească rău despre tine.

Balanţă

Pentru că eşti mai raţională, vrei o persoană care să te iubească mai mult pentru modul în care gândeşti şi mai puţin pentru modul în care simţi. Îţi place să iei parte la discuţii intelectuale, care să te provoace şi să te determine să petreci mai mult timp cu persoana iubită. Pe scurt, ai nevoie de motivaţie intelectuală pentru a ajunge să iubeşti.

Scorpion

Nu îţi vei pierde timpul cu relaţii care nu prezintă încredere. Îţi doreşti o persoană loială lângă tine, care să te respecte şi să te asculte. În plus, trebuie să fii iubită de o persoană care îţi înţelege gelozia şi posesivitatea şi încearcă să te aprecieze pentru calităţile tale. Ai nevoie de un partener calm şi dornic să te desluşească.

Săgetător

Ai nevoie de multă emoţie în viaţa ta şi de o persoană care să îţi accepte nebunia. Pe scurt, trebuie să ţină pasul cu ritmul vieţii tale şi să accepte orice legat de adrenalină pentru a ajunge să te îndrăgosteşti de ea. Deşi pari pretenţioasă la început, te mulţumeşti cu puţin doar dacă vezi că persoana de lângă tine face sacrificii.

Capricorn

Familia este totul pentru tine, deci ai nevoie de cineva care se gândeşte la construirea unei familii noi cu tine. Partenerul trebuie să fie loial, de încredere, stabil şi foarte raţional, pentru a se potrivi nevoilor unui nativ Capricorn. Dacă cele două persoane se găsesc, va rezulta familia perfectă.

Vărsător

Eşti cam complicată când vine vorba de dragoste, dar vrei ca partenerul tău să muncească din greu pentru a te impresiona şi a fi demn de tine. Respecţi loialitatea şi bunul simţ, aşa că nu dai înapoi dacă observi că persoana de lângă tine posedă aceste calităţi. Uneori, simţi nevoia de libertate, alteori doreşti afecţiune, deci partenerul trebuie să îţi înţeleagă stările.

Peşti

Cauţi o relaţie neconvenţională pentru că priorităţile tale se învârt în jurul personalităţii tale artistice. Felul în care vrei să fii iubită ţine foarte mult de pasiunile tale şi de propriul tău univers, aşa că persoana de lângă tine trebuie neapărat să îţi împărtăşească ideile.

Sursă foto: www.playbuzz.com