Berbec

Confruntarea nu este atât de complicată pentru tine. Pe moment,eşti foarte impulsivă,ca mai apoi,să redevii veselă şi optimistă. Schimbările bruşte de atitudine vor afecta relaţia pe care o ai cu prietenii tăi.Pentru a avea o discuţie amiabilă şi constructivă cu ei,încearcă să îţi controlezi furia de moment.Pe un ton calm şi cu o atitudine pozitivă,spune-i colegului tău ce te deranjează.

Taur

Eşţi una din zodiile care nu lasă sentimentele să se vadă. Atunci când te deranjează ceva,preferi să ţii pentru tine.Chiar dacă le sugerezi discret colegilor că sentimentele ţi-au fost rănite,nu toţi sunt receptivi.Îndrăzneşte să vorbeşti despre ceea ce te deranjează,înainte de a risca un anevrism. Te vei simţi mult mai bine,iar relaţia cu prietenii se va îmbunătăţii considerabil.

Gemeni

Deoarece starea ta de spirit se schimbă foarte rapid,rareori există o problemă de lungă durată care să-ţi cauzeze stres. Este mai uşor pentru tine să uiţi şi să mergi mai departe.Totuşi,dacă eşti în conflict cu un coleg,nu te detaşa complet şi încearcă să ajungi la miezul problemei. Astfel,situaţia relaţiei voastre se va clarifica şi va fi de durată.Vorbeşte-i politicos şi exprimă-ţi sentimentele cele mai sincere.Vei genera pace minţii tale şi vei reuşi să menţii armonia în relaţiilor tale.

Rac 

Eşti o persoană sensibilă,iar colegii tăi ştiu acest lucru. Dai dovadă de mult calm atunci când ceva ce te irită,dar sunt şi situaţii care te fac să-ţi pierzi controlul.Având un acces de furie,îţi exprimi sentimentele rănite,dar acest lucru nu te ajută să rezolvi situaţia.Abordează situaţia cu calm,ca şi până acum. Respirăadânc şi pe un ton cald. Explică-i celui de lângă tine de ce te simţi rănită şi ce soluţii sunt.Apoi,fii dispusă să asculţi şi părerea colegului tău.

Leu

Ţii foarte mult la orgoliul tău feminim,iar situaţiile care te pun într-o postură dificilă sunt greu de suportat. Când mândria ta intră în joc,nu vrei să ieşi pe locul doi. Trebuie să recunoşti că oamenii îşi mai permit,din când în când,să şi greşească. Eliberează-te de aceste tensiuni şi discută deschis.Odată ce vorbeşti despre ce te deranjează,problema este ca şi rezolvată.

Fecioară

Eşti o persoană pretenţiosă care reuşeşte mereu să-şi complice viaţa. Chiar dacă vrei ca totul să fie perfect,trebuie să înţelegi că oamenii mai şi greşesc sau rostesc lucruri nepotrivite. Pentru nu porni un conflict,înceacă să-ţi temperezi vorbele critice la adresa colegilor tăi. Cu atât mai puţin ei vor fi dispuşi să te asculte. Gestionează altfel situaţia,fii deschisă sugestiilor.Vorbeşte-i celuilalt pe un ton calm şi nu cu unul de dispreţ. Curând,tensiunea dintre voi va dispărea şi vei recâştiga armonia la locul de muncă.

Balanţă

Reuşeşti să scapi din orice situaţie care te-ar putea compromite. Eşti un semn zodiacal foarte calculat şi nu permiţi sentimentelor să iasă la iveală,mai ales la locul de muncă. Cu toate acestea,trebuie să-i laşi,din când în când,şi pe ceilalţi să te cunoască.Acest lucru te va apropia de colegi,iar relaţia social-profesională va cunoaşte noi perspective.

Scorpion

Fiind o persoană determinată,lupta directă poate fi palpitantă,dar nu atunci când provoci un Scorpion inteligent. Logica şi spiritul organizatoric sunt doar o parte din calităţile pe care le are acest semn zodiacal. Pentru a păstra armonia  întrre colegi,încearcă să vorbeşti celorlaţi despre ceea ce te deranjează,cucalm,fără a porni strategii. Sinceritatea şi tactul sunt cea mai bună şi simplă soluţie la îndemână pentru un mediu profesional plăcut.

Săgetator

Furia nu este,în general,o problemă pentru tine. De obicei,încerci să păstrezi o relaţie armonioasă cu toată lumea.Chiar dacă viata te aruncă,uneori,în tot felul de situaţii inedite,ai face bine să răspunzi.Un simplu gest dat umeri şi un "şi ce dacă?" nu este răspunsul. Fii dispusă să asculţi opinia celuilalt. Nimeni nu este mai bun decât Săgetătorul la mediere.


Capricorn

Determinarea care te caracterizeazănu reuşeşte să te abatăde la scopul precis. Totuşi,acest lucru poate dăuna în relaţiile colegiale. Cu cât îţi faci mai mulţi duşmani,cu atât trebuie să se uite mai des peste umăr.Gestionează altfel întreaga situaţie şi vei realiza ce seîntâmplă cu adevarat.Odată ce ai stabilit cum stau lucrurile,colegul tăupoate fi transformat într-un aliat.

Vărsător

Logica şi raţionalitatea sunt punctele forte ale Vărsătorului. Totuşi,trebuie să ţii cont că întotdeauna există cineva care spune ceva stupid. Analizează situaţia şi vei observa dacă pesoana de lângă tine are o părere diferită sau este vorba de o răutate gratuită. Tratează cu respect situaţia şi exprimă-ţi clar şi sincer dorinţele.

Peşti 

Oameni care luptă şi ţipă?Nimic nu tulbură mai mult inima unui Peşte.În cazul în care ai un conflict cu cineva,preferi să nu-i mai vorbeşti,decât să suporţi o scenă.Dar este aceasta o abordare corectă?Dacă ai un prieten care te-a trădat,ignorându-l,nu ar fi cea mai bună soluţie.Poate fi vorba doar de o neînţelegere,aşa că fă un bine şi vorbeşte-i.


Citeşte şi:

Horoscop:Descoperă defectele zodiei tale!

Horoscop:Cum să treci peste o despărţire