Iată ce se întâmplă cu zodiile în perioada următoare:

Berbec. Întâlniri importante chiar şi în aceste ultime săptămâni ale anului; nu este exclusă o schimbare de loc de muncă, gândiţi poate să vă deschideţi o afacere. Aţi putea detecta cauza care a împiedicat ajungerea la un acord sau semnarea unui contract şi veţi rezolva problema.

Taur. În cuplu aţi putea constata cu încântare că va gândiţi în acelaşi timp la aceleaşi chestiuni, însă va va lua ceva timp să ajungeţi la un acord legat de rezolvări, variante, mod de abordare. Va bucurăţi de compania prietenilor şi mai ales de lucrurile remarcabile pe care le aflaţi, notează Antena Stars.

Gemeni. Posibilă oferta de muncă: este nevoie de voi pentru un proiect, pentru o perioada limitată. Ambiţii şi eforturi pe care nu vreţi să le faceţi deocamdată cunoscute şi celorlalţi: experimentaţi, verificaţi, va bucurăţi de progrese, trageţi concluzii de pe urmă unor eventuale eşecuri.

Citeşte şi: Horoscop 2020 - Zodia care îşi va schimba total viaţa. Norocul îi va surâde, în sfârşit!

Rac. Este o perioada grozavă pentru relaţia de suflet sau poate că acum apare cineva în viaţă voastră şi totul pare să meargă bine încă de la început. Mare bucurie pentru tot felul de activităţi pe care le faceţi în comun, iar dintre ele se pare că nu lipsesc mişcarea, sportul, dansul.

Leu. Amintiri legate de copilărie joacă un rol important pentru voi în aceste zile şi va hotărâţi astfle să acordaţi timp berechet relaţiei cu cei mici, le pregătiţi surprize şi cadouri. Şi poate că va pregătiţi sufleteşte şi nu numai să abordaţi sistematic un domeniu în care vreţi să performati.

Fecioară. Vi se cere părerea, constataţi că se bucură cineva să stea de vorba cu voi sau poate că va face curte în toată regulă. În cupluri sudate începe să se pună problema unui copil care să va sporească fericirea sau poate că aveţi rezultatul unui test de sarcina şi începeţi să visaţi.

Balanţă. Întemeierea unei familii sau traiul pe cont propriu ori găsirea unei locuinţe par să fie priorităţi pentru anul care urmează. Cei mici se bucură din plin de copilărie şi de atenţia cu care sunt înconjuraţi, rămân cu amintiri legate de părinţi, veri, unchi sau bunici.

Citeşte şi: Astrologii spun ca ele sunt cele mai puternice zodii. Femeia Săgetător nu poate fi învinsă

Scorpion. Este un timp al noutăţilor, încercărilor şi experimentărilor pentru voi: va permiteţi nişte riscuri moderate şi contează mai puţîn rezultatele şi mai mult experienţă acumulată. Sunt apreciate entuziasmul şi curajul vostru şi pot apărea oferte de muncă, de colaborare.

Săgetător. Dor de părinţi sau de locurile natale: abia aşteptaţi revederea cu cei dragi. Expansivi şi generoşi de felul vostru, acum începeţi poate să va gândiţi şi să puneţi câte ceva deoparte pentru proiect importante, pentru concedii sau pentru o afacere pe care să o lansaţi la momentul potrivit.

Capricorn. Informaţii foarte utile şi chiar o promisiune sau o mâna de ajutor apar în urmă întâlnirilor şi a discuţiilor pe care le purtaţi în aceste zile. Promite să fie un an grozav pentru voi şi poate că primele semne încep să apară chiar din aceste zile: o oferta de muncă, de asociere.

Vărsător. Nu sunteţi genul care îngraşă porcul în ajun, însă sunteţi conştienţi că acesta este timpul vostru, este şansă să va afirmaţi şi să va faceţi un nume. Cei mai tineri se pot simţi timoraţi de presiunile unui şef, de neîncrederea unor colegi, însă gândurile lor se îndreaptă departe în viitor.

Peşti. Reveniţi poate asupra unei declaraţii anterioare, sunteţi dispuşi să mai acordaţi o şansă cuiva care v-a greşit şi se arată hotărât să repare lucrurile. Într-o negociere este bine să va ţineţi pe poziţii, să insistaţi să vi se aprecieze şi să vi se răsplătească valoarea şi implicarea