Cum prepari cea mai delicioasă salată a la Russe
Una dintre cele mai populare şi delicioase reţete de salată este varianta de salată a la russe. Combinaţia de legume, fără pic de carne, doar cu maioneză şi asezonată cu sare şi piper, face din această reţeta una de preparat cât mai des.
Ingrediente pentru Salată a la russe
- 1/2 kg cartofi
- 1/2 kg morcovi
- Castraveţi muraţi
- Gogoşari în oţet
- 150 g mazăre din conservă
- Maioneză (2 gălbenuşuri, suc de lămâie, muştar, ulei)
- Măsline, morcovi muraţi, castraveţi şi gogoşari pentru ornat
Cea mai simplă reţetă de negresă. Desert delicios, gata în doar 20 de minute
Mod de preparare Salată a la russe
Punem la fiert legumele cu sare, notează bucătăraş.ro. Între timp ne ocupam de maioneză (2 gălbenuşuri crude, sare, zeama dintr-o jumătate de lămâie şi 2 linguriţe de muştar se amestecă bine şi se pune treptat ulei - aproximativ 500 ml). Gogoşarii şi castraveţii muraţi se toacă mărunt, apoi se storc bine. Într-un vas mare vom pune legumele fierte şi tocate mărunt, castraveţii şi gogoşarii storşi bine, mazărea bine scursă şi la final maioneza. Amestecăm bine şi apoi punem într-o formă după preferinţe.
Prăjitură cu Nutella şi nucă, reţeta care se face rapid şi cu puţine ingrediente
Se serveşte rece. Poftă bună!
Cea mai simplă reţetă de negresă. Desert delicios, gata în doar 20 de minute