Ingrediente pentru Salată a la russe

  • 1/2 kg cartofi
  • 1/2 kg morcovi 
  • Castraveţi muraţi
  • Gogoşari în oţet
  • 150 g mazăre din conservă
  • Maioneză (2 gălbenuşuri, suc de lămâie, muştar, ulei)
  • Măsline, morcovi muraţi, castraveţi şi gogoşari pentru ornat

 

Cea mai simplă reţetă de negresă. Desert delicios, gata în doar 20 de minute

Mod de preparare Salată a la russe

Punem la fiert legumele cu sare, notează bucătăraş.ro. Între timp ne ocupam de maioneză (2 gălbenuşuri crude, sare, zeama dintr-o jumătate de lămâie şi 2 linguriţe de muştar se amestecă bine şi se pune treptat ulei - aproximativ 500 ml).
Gogoşarii şi castraveţii muraţi se toacă mărunt, apoi se storc bine. Într-un vas mare vom pune legumele fierte şi tocate mărunt, castraveţii şi gogoşarii storşi bine, mazărea bine scursă şi la final maioneza. Amestecăm bine şi apoi punem într-o formă după preferinţe.

Prăjitură cu Nutella şi nucă, reţeta care se face rapid şi cu puţine ingrediente

Se serveşte rece. Poftă bună! 

Cea mai simplă reţetă de negresă. Desert delicios, gata în doar 20 de minute