Relaţia dintre Victor şi Raluca, supranumită „Bombardiera”, a început în vara lui 2018. Tânăra se afla la piscină şi Victor Slav a reperat-o. Acesta a intrat pe contul ei de Instagram şi a iniţiat convorbirea.

Cum s-a cuplat Victor Slav cu Raluca 'Bombardiera' Diana Silea

„Victor a văzut-o pe Instagram, i-a dat like la o fotografie şi de aici a început totul. Au vorbit, iar după doar câteva zile s-au întâlnit. Raluca l-a plăcut foarte mult, din prima. Ea avea altă relaţie, la vremea respectivă, dar a renunţat de dragul lui Victor. Între timp, lucrurile au devenit mai serioase”, a povestit o sursă din anturajul Ralucăi, pentru VIVA!

Se pare că Raluca 'Bombardiera' are planuri serioase. Relaţia celor doi se îndreaptă spre un mare pas. Şi nu e vorba de căsătorie, cum a făcut Victor cu Bianca Drăguşanu, ci de un copil. Raluca 'Bombardiera' îşi doreşte un copil cu Victor Slav pentru că îl consideră un tată perfect.

„Raluca are 27 de ani şi spune că este vremea să se aşeze la casa ei. Vrea să aibă un copil cu Victor. Tuturor le spune că este un om foarte bun şi tatăl perfect”, a mai spus aceeaşi sursă.

Ce iubiti a avut Raluca Bombardiera

Conform presei, tânăra care pare a fi copia fidelă a Biancăi, dar pe brunet, a fost iubita lui Adrian Cristea, dar şi a lui Tristan Tate, cel care a furat-o pe Bianca Drăguşanu de la Victor Slav.

„O cunosc, este o fată foarte ok. Cum să spun, pe mine mă surprinde că s-a băgat în toată povestea asta. Ştii, adică şi cu Cazacu (prieten bun cu Victor n.r), şi cu Tate, iar la Victor sper să nu fie o chestie..un sentiment de răzbunare, cum spun americanii. Adică să se cupleze pentru că Tate i-a luat-o pe Bianca şi el să vrea să fie cu Raluca. Să ştii că Raluca este o variantă brunetă a Biancăi, adică amândouă exact de aceeaşi înălţime, pe la 1.80, dar brunetă”, au declarat surse din anturajul celor do, conform b1.ro.