În timp ce multe cupluri de vedete s-au văzut pentru prima oară pe platourile de filmări şi şi-au întâlnit viitorii parteneri într-un mediu destul de populat, altele nici măcar nu au fost nevoite să îşi părăsească propria locuinţă pentru a-şi întâlni jumătatea. De la Serena Williams şi Alexis Ohanian, la George şi Amal Clooney, am adunat cele mai iubite cupluri de vedete din lume, care şi-au început povestea de dragoste în cel mai frumos mod.

Chrissy Taigen şi John Legend

Cu un aspect aproape perfect, Chrissy Taigen l-a impresionat din prima pe cântăreţul John Legend, când l-a întâlnit pentru prima oară în platoul de televiziune, locul în care ea lucra. Însă nici John Legend nu i-a fost indiferent realizatoarei de televiziune, care a fost impresionată de faptul că artistul ştia să îşi calce singur hainele: „Am intrat în dressing-ul lui John, iar el îşi călca hainele. L-am întrebat dacă el chiar face asta şi el a spus: bineînţeles! Atunci i-am dat o îmbrăţişare‟, şi-a amintit Chrissy. Cei doi sunt căsătoriţi de 8 ani de zile şi au împreună 2 copii.

Serena Williams şi Alexis Ohanian

Cofondatorul Reddit, Alexis Ohanian şi jucătoarea de tenis, Serena Williams, s-au întâlnit la Roma, într-un peisaj superb. Cei doi se aflau la o cafenea, timp în care asistentul lui Williams i-a spus lui Alexis Ohanian că sub masa lui se află un şobolan. Acesta a fost indiferent şi i-a răspuns asistenului că el este din Brooklyn, unde vede mereu şobolani, aşa că nu este impresionat sau speriat. A făcut o impresie bună cu vitejia lui în faţa Serenei, cei doi fiind căsătoriţi din anul 2017 şi având împreună un copil, pe Alexis Olympia Ohanian Jr.