Înainte de Crăciun, OK Magazine în complicitate cu Opel România a organizat White Christmas Party, un eveniment dedicat părinţilor şi copiilor. Puţin după ora 17.30, invitaţii şi-au făcut apariţia la Signature events, locaţia din Bucureşti care i-a uimit pe toţi. Pentru micuţi au existat mai multe ateliere unde s-au putut distra pe cinste.

Prietenii de la Lego le-au pus la dispoziţie mai multe zone cu jucării, acolo unde creativitatea le-a fost pusă la încercare. Copiii au fost impresionaţi când un artist talentat i-a pictat pe faţă. Ce poze reuşite au ieşit!

Au putut lua cu ei acasă şi imagini reuşite făcute de prietenii de la Next. Făceau o poză la panou şi imediat profesioniştii o printau. Apoi, zona cea mai căutată a fost cornerul de poveste creat de Eventlicious România în complicitate cu Leroy Merlin. Vedetele şi micuţii lor au făcut fotografii de poveste cu ajutorul prietenilor de la Lilebuba! Aceştia s-au putut bucura şi de băuturi delicioase de la Sloop.

Momentul cel mai aşteptat al serii a fost reprezentaţia specială a celor de la Gaşca Zurli, a Mirelei Retegan, a fetiţei Zurli. Copiii au fost cei mai fericiţi alături de ei, dar şi când l-au primit pe Moş Crăciun care a sosit cu multe daruri. 

Surprizele nu s-au terminat, şi magicianul Teo Magig Show i-a impresionat pe micuţi. Urmăriţi galeria foto cu vedetele şi copiii lor la White Christmas Party!