Atunci cand o femeie ia decizia de a-si vopsi parul, cea mai mare dorinta este ca intensitatea culorii sa dureze cat mai mult timp si sa atraga atentia într-un mod păcut.

Fie că te vopseşti acasă, fie ca mergi la un salon pentru a beneficia de îndemanare a profesioniştilor, acest truc te va ajuta să menţii pe o perioadă mai mare acea nuanţă vibrantă.

Pentru ca noua ta culoare să dureze un timp îndelungat, îţi prezentăm un secret pe care toate femeile ar trebui să-l cunoască: crema de protecţie solară, folosită ca mască pentru părul proaspăt vopsit. Ingredientul se numără printre produsele cosmetice care nu lipsesc din colecţia niciunei femei, mai ales în timpul verii.

Nu trebuie să faci nimic deosebit! Ai nevoie de foarte puţină cremă solară obişnuită cu protecţie SPF 25 şi o jumătate de pahar de apă călduţă.

Citeşte şi: Pericolul ascuns din cremele de protecţie solară

Amestecă cele două ingrediente şi aplică-le pe păr, după fiecare spălare, cu ajutorul unui recipient prevăzut cu pulverizator.

Masca astfel obţinută va ţine razele puternice ale soarelui la distanţă, iar noua ta culoare va rezista intactă mai mult timp!