Nu este uşor să iubeşti de la distanţă.Totuşi,câteva reguli simple vă pot ajuta să înţelegeţi mai bine acestă separare,astfel încât să relaţia voastră să dureze.

Stabiliţi nişte reguli

Într-o astfel de legătură,trebuie să ştiţi foarte bine ce vreţi unul de la celălalt şi ce aşteptări aveţi de la relaţia voastră.Fie că sunteţi împreună pentru o lună sau pentru cinci ani,trebuie să stabiliţi nişte reguli pe care să le respectaţi:frecvenţa vizitelor,anumite zile când să vorbiţi la telefon.

Bucuraţi-vă de momentele în doi

Este important ca atunci când vă vedeţi să vă bucuraţi de aceste momente ca nişte copii. Este păcat ca după ce ai aşteptat una,două sau mai multe luni o revedere demnă de filmele de dragoste,întâlnirea voastră să nu iasă aşa cum aţi plănuit. Nu te supăra dacă el nu te-a aşteptat cu un buchet de trandafiri pe peronul gării. Nu este mai bine să te bucuri de fiecare îmbrăţişare,de fiecare clipă petrecută cu partenerul tău,în loc să-i faci morală? Lăsaţi grijile şi problemele deoparte.

Găsiţi activităţi de relaxare

Dacă ai o relaţie la distanţă,acest lucru nu înseamnă să-ţi petreci timpul doar cu ochii la telefon,în faţa calculatorului,aşteptând un e-mail sau gândindu-te numai la ce face sau pe unde este persoana iubită. Este ideal să ai un cerc de prieteni cu care să ieşi în oraş,să petreci mai mult timp cu familia,să citeşti sau să mergi la un film. Acest lucru este valabil şi pentru partenerul tău. Astfel,timpul va trece mai uşor,iar lipsa persoanei iubite va fi mai puţin dureroasă.