Strasurile sunt spectaculoase şi dau o notă de extravaganţă oricărei ţinute. Iar una dintre noutăţile acestui an este aceea că le poţi purta şi ziua. Adaugă un plus de strălucire imaginii tale,dar atenţie la dozaj! Ce e mult strică,iar prea multe paiete te atrag instant în capcana vulgarului. Nu exagera,aşadar!

Se poartă tot ce străluceşte,dar cu condiţia să nu întrecem măsura. Poţi alege paiete aplicate,strasuri de toate culorile şi modelele,materiale strălucitoare,haine în tonuri metalizate de auriu sau de argintiu. Totul e permis,cu condiţia să mizezi pe o piesă emblematică,fie că aceasta este o haină sau un accesoriu. Piesa de rezistenţă poate conţine toate paietele din lume,dar ar fi indicat ca restul ţinutei să nu conţină nici urmă de aşa ceva. E vorba de echilibru,or echilibrul e o regulă de bază a stilului.

Optează,aşadar,pentru haine şi accesorii simple care să-ţi completeze look-ul. Dacă vrei să ţii cont de una dintre cele mai recente tendinţe,atunci poţi alege ca piesa strălucitoare să înlocuiască o piesă oarecum tradiţională. De exemplu,înlocuieşte vesta neagră cu o vestă aurie sau cu strasuri. Restul ţinutei ar putea fi all black. În locul unei cămăşi în carouri,alege o cămaşă argintie,iar clasica geantă din piele,schimb-o pe-un plic cochet ornat cu paiete.

Şi nu uita că o astfel de extravaganţă îţi e,mai nou,permisă şi în miezul zilei!