Confecţionat din fibre vegetale,inul este lăudat pentru textura uşoară şi pentru faptul că lasă pielea să respire. Astfel,nu doar că te face să te simţi bine,dar arată grozav şi se pretează stilului clasic.

Rochiile pot fi purtate la serviciu

Chiar dacă acest material este asociat de cele mai multe ori ţinutelor casual,poţi opta pentru un sarafan sau o rochie de in când mergi la muncă. Vei obţine astfel o ţinută feminină si elegantă,fără a renunţa la confort.

Şi,dacă vrei să ai un aspect cât mai vesel,îţi sugerăm să alegi culori pline de viaţă,de exemplu un roşu intens.

În ceea ce priveşte accesoriile,poţi opta pentru alb sau bej la ţinutele în culori intense şi auriu sau accesorii supradimensionate la rochiile în nuanţe neutre.

Fustele vin bine cu diverse topuri

Vara este anotimpul în care porţi multe fuste de in,pentru că le poţi asorta într-o mulţime de feluri. Alege să porţi topuri simple,astfel încât să iasă în evidenţă accesoriile:coliere supradimensionate,cercei în culori aprinse,brăţări multicolore.

În ceea ce priveşte încălţările,poţi opta atât pentru sandale cu platformă,cât şi pentru încălţări cu talpă joasă.

Pantalonii sunt foarte lejeri

Dacă nu renunţi la pantaloni nici în sezonul cald,atunci cei din in lungi sunt perfecţi pentru o ţinută lejeră şi totodată feminină.

Poartă-i alături de o cămaşă din mătase sau voal,ca să creezi o ţinută elegantă,sau cu un tricou sau maiou din bumbac,pentru o ţinută lejeră,de vacanţă. Asortează o pereche de pantofi sport sau de sandale cu talpă joasă.