Semnele unui organism răpus de toxine sunt creşterea în greutate,oboseala,cearcănele,durerile de cap,ameţelile şi problemele digestive,precum balonările şi constipaţia. Poţi scăpa de toate aceste lucruri dacă ţii cont de câteva sfaturi.

Fără băuturi acidulate

Când te apuci de cură,în primul rând,trebuie să renunţi la alcool,la cafea,la băuturile acidulate şi la fumat. Când găteşti cel mai bine este să foloseşti ulei de măsline extra virgin. Şi că tot este Postul Crăciunului,este momentul ideal să renunţi la carne.

După cură,îţi va creşte energia,vei avea un sistem imunitar mai puternic,iar capacitatea de concentrare va fi mult mai bună. Totodată,o să pierzi şi din kilogramele nedorite (aproximativ două),iar pielea ta o să arate mai tânără.

Dormi cel puţin şapte ore

Este ideal să dormi cel puţin şapte ore pe noapte. În schimb,pe timpul zilei,trebuie să faci cât mai multă mişcare (poţi merge pe jos două staţii de autobuz). Un tonic,precum ceaiul verde,trebuie să fie,de asemenea,de nelipsit.

Şi cum un duşman de temut al lipsei de vlagă şi al unei stări cronice de oboseală este stresul (pentru că poate favoriza producţia în exces de toxine),odată ce te apuci de regim,lasă toate grijile deoparte!

Mănâncă multe legume şi fructe

Ca să te menţii în formă,organismul tău are nevoie de un surplus de vitamine şi de minerale. Le poţi lua din legume şi fructe proaspete.