Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a povestit în emisiunea Adevăruri Ascunse cum scapi de energii negative. Pentru asta, este bine să luăm un ou crud şi să-l purtăm pe corpul nostru, să-l rostogolim peste tot.

Cum scapi de energii negative - Lidia Fecioru

Această procedură trebuie să dureze vreo cinci minute, după care oul se sparge.

O altă tehnică de vindecare, dacă vrem ca toate energiile şi bolile să plece de la noi, e cu paharul. Trebuie să luăm un pahar de sticlă, se sparge un ou în el. Gălbenuşul trebuie să rămână întreg şi să turnăm apă peste el.

Îl punem pe noptieră lângă capul nostru, seara. Se fac nişte bulbuci care sunt legaţi de ou ca un fir, informeaza antena3.ro.

„Oul trebuie sa stea peste noapte langa om. (…) Tratamentul asta cu frecarea oului de corp, deci iei oul si incepi sa-l porti pe corpul tau, peste tot. Nu e obligatoriu sa te dezbraci, poti sa-l freci si peste camasa de noapte. Copiii cand raceau, batrana punea oua aici si scapau de raceala. (…) E bine sa tii oul langa tine, intr-un fes. Scapam de energiile negative, dar si multe facaturi – farmece. Oul este celula vie. (…) Se pune sare pe pervazul geamului. Nu e bine sa calci pe sare, ca te certi. (…) Matura trebuie pusa la usa si cu susul, cu paiele alea in sus. Matura e foarte importanta pentru a taia energiile negative. Toate vrajitoarele care sunt facute pe matura au fost realizate cu acest scop.”, a povestit Lidia Fecioru.