Dacă te-ai întrebat vreodată cum reuşeşte să se menţină Valentina Pelinel în formă, ei bine, află că aceasta  nu doar că urmează o dietă strictă, însă optează şi pentru anumite proceduri pentru a scăpa de celulită.

Amalia Năstase le-a pus la punct pe femeile care o critică pe internet: "Oamenii de la şatră sunt peste voi de un milion de ori"

”Am reuşit să slăbesc cu un regim alimentar şi de viaţă echilibrat. Cât am ţinut dieta, am mâncat din patru în patru ore. Aveam pe zi legume, 400 de grame de fructe, brânzeturi slabe, 200 grame de carne albă şi mult sport. Adică mănânc orice, dar menţin o balanţă. Nu poţi să faci de capul tău, să zici că nu mai mănânci nimic sau că mănânci doar un aliment. Asta e crimă. Apoi, cu ajutorul profei, Luminiţa Niculescu, am mers în paralel cu un program de sport care m-a ajutat să ajung la rezultatele dorite', declară Valentina Pelinel.

De asemenea, ea a mărturisit că a apelat şi la criosaună, o procedură cosmetică ce presupune expunerea organismului la temperaturi extreme, între -120° şi -180°C, pentru o perioadă de 1-3 minute. Crioterapia are efecte benefice în cazul unor probleme de sănătate precum osteoporoza, osteopenie, spondiloza, artrită, hernie de disc sau psoriazis, dermatite.

Adevărul despre moartea Cristinei Ţopescu. Medicul Monica Pop, dezvăluiri neaşteptate: ”A făcut stop cardiac!”

Nu în ultimul rând, Valentina Pelinel a recunoscut că are un tonus bun: ”Nu pot să spun că deţin un mare secret în ceea ce priveşte frumuseţea, însă ştiu că sunt câteva lucruri importante vizavi de acest lucru. În primul rând, încrederea în sine, este o atitudine care te face să fii mai frumoasă. Apoi, apa, somnul de 8 ore, zâmbetul, gândirea pozitivă, jumătatea, copilul, uleiul de ricin şi anticearcăn!”, interesantă combinaţie în cazul blondei, trebuie să recunoaştem.