Cunoscutul model Megan Fox i-a dezvăuit lui Kelly Clarkson, în cadrul unei emisiuni TV, că a avut ani la rând teama de a zbura. A încercat numeroase tratamente, dar unul singur a ajutat-o - terapia prin muzica lui Britney Spears!

Cum a ajutat-o hit-ul „Oops... I Did It Again‟

În cadrul show-ului TV prezentat de Kelly Clarkson, Megan Fox s-a simţit „ca acasă‟ şi a vorbit despre viaţa ei şi despre temerile pe care le-a avut de-a lungul timpului.
Cu toate că a zburat ani întregi pentru multe prezentări de modă, din diferite colţuri ale lumii, Megan purta mereu o teamă în suflet când a păşea în avion, în special pe ruta New-York - Los Angeles, zbor pe care îl făcea periodic.

„Îmi spuneam că fac o statistică a zborurilor, pentru că o făceam atât de des…şi de aici a venit frica, pentru că, dacă zbori de două ori pe an, poate nu eşti atât de fricos, dar eu zburam de două ori pe săptămână‟, a spus Megan, în show-ul lui Kelly Clarkson.

A încercat numeroase tehnici de respiraţie şi de concentrare ca să îşi înfrângă temerile, dar una singură a ajutat-o: piesa şi albumul lui Britney Spears Oops!... I Did It Again: „Ce am făcut eu, le recomand tuturor oamenilor care suferă de această problemă. Mie această melodie a lui Britney Spears îmi aducea aminte de toate momentele de pe vremea când eram tânără şi îmi dădea o stare bună. De fapt, tot albumul ei Oops!‟, a declarat modelul.

„Piesele de pe albumul ei clar nu putea fi coloana muzicală a morţii mele‟, a completat Megan. Modelul a spus că a avut în cap non-stop versurile piesei „Oops!... I Did It Again”, pe parcursul zborurilor şi i-a fost foarte util: „Nu aveam cum să mă întâlnesc cu Dumnezeu în timp ce fredonam Oh, baby, baby‟, a spus Megan amuzată de situaţie.

Fox a subliniat că această metodă de gestionare a fricii poate funcţiona la oricine: „Trebuie doar să te asiguri că vei alege muzică potrivită, spre exemplu, poţi alege Backstreet Boys - It's Raining Man, nimeni nu o să moară pe acea melodie‟, a declarat Megan zâmbind.

Sursă foto: Shutterstock / Video: Youtube