Multe vedete de la Hollywood îşi doresc să afle „reţeta minune‟ pentru pierderea rapidă în greutate şi să le împărtăşească fanilor „secretul‟. Nu este cazul lui Celine Dion, care se află la polul opus. În ultimii ani, vedeta a slăbit considerabil şi s-a hotărât să ia măsuri. Artista ţine o dietă de îngrăşare pentru a-şi recăpăta silueta de altă dată.

Celine Dion a slăbit foarte mult după ce şi-a pierdut soţul, pe Rene Angelil, în anul 2016. Se spunea despre ea că mânca pe zi doar o bucată de fruct şi câţiva biscuiţi pentru a supravieţui. Potrivit gossipcop.com, o sursă apropiată a artistei a declarat că: „Dieta ei este teribilă. Face multe ore de balet, Celine face acest sport în fiecare zi pe săptămână, pentru a-şi menţine silueta slabă. Simte că dacă nu transpiră şi nu este epuizată la sfârşitul zilei, nu a lucrat suficient de mult. Bineînţeles, nu este o opţiune sănătoasă‟.

(Celine Dion în urmă cu 2 ani)

Celine Dion şi-a schimbat stilul de viaţă. Ce mănâncă artista

Acum, Celine Dion este hotărâtă să îşi recapete silueta pe care o avea în tinereţe, face alegeri mai sănătoase în ceea ce priveşte alimentaţia şi mult sport. Celine a adoptat dieta Keto, are trei mese echilibrate pe zi, consumă mai mulţi carbohidraţi, fructe şi proteine. De asemenea, sportul este inclus în programul său. Dacă ar fi să ne luam din fotografiile de pe contul său de Instagram, Celine nu refuză nici dulciurile. Pe data de 30 martie, când a împlinit 53 de ani, cântăreaţa s-a lăsat fotografiată în timp ce tăia tortul de la petrecerea aniversării sale: „Nu număr anii, dar cu siguranţă în continuare mănânc tort. Mulţumesc pentru toate urările de ziua mea de naştere‟, a scris artista în dreptul fotografiei.

Înainte ca soţul ei să treacă în nefiinţă, Celine Dion a avut mereu o siluetă frumoasă. Pe pagina de Instagram a postat o fotografie din anul 1990, unde pare să aibă acceaşi greutate ca acum.

Sursă foto: Shutterstock, Instagram.