În faţa deciziei de a pune punct unei relaţii, ambii parteneri suferă, fiecare în felul lui, indiferent de motivul despărţirii. Cum faci faţă unei despărţiri, în funcţie de zodie, au stabilit astrologii, după ce au analizat atent caracteristicile generale ale nativilor din zodiac. Balanţele dau dovadă de pragmatism până şi când e vorba despre încheierea unei relaţii.

Berbec

Răzbunători din fire, nativii Berbec pot reacţiona destul de urât la o asemenea veste. Chiar dacă în timpul ultimei discuţii dau semne că se abţin să nu lovească ceva sau pe cineva, aşteaptă-te la un plan de răzbunare din partea lor.

Taur

Urăsc ideea de despărţire, chiar dacă şi ei simt nevoia de o pauză. Orgolioşi din fire, cei născuţi în această zodie nu dau drumul aşa uşor partenerului, deci despărţirea efectivă are mai multe etape, de acomodare. Odată ce te-a eliberat, un Taur nu vrea să mai ştie nimic de tine.

Gemeni

Destul de imprevizibili, nativii Gemeni reacţionează în două moduri: ori fac o criză de personalitate şi încep să stea pe urmele tale şi a membrilor familiei tale, ori şterg şi rup toate pozele cu voi doi şi pleacă într-o binemeritată vacanţă.

Rac

Pozează în persoane pe care cu greu le faci să sufere, dar nu este aşa. Când are inimă frântă, un Rac reacţionează ca şi când totul e în regulă şi merge înainte fără resetimente. În realitate, în mare secret, seară de seară pune cap la cap un plan pentru a te pedepsi.

Leu

Ştiu că sunt mereu în centrul atenţiei, sunt apreciaţi şi invidiaţi, aşa că în faţa unei despărţiri nativii LEU vor reacţiona ca atare. De obicei, reuşesc să-l facă pe cel care ia decizia despărţirii să se simtă vinovat şi umilit. Nu încerca să apelezi la clişeul „Nu eşti tu de vină, ci eu“, pentru ca la auzul acestor cuvinte, pur şi simplu îşi ies din minţi.

Fecioară

În general, sunt echilibrate în ceea ce priveşte exprimarea sentimentelor. În plus, nu le place drama. Dar nu te aştepta să-ţi dea înapoi toate cadourile valoroase, pentru că sunt destul de calculate în privinţa asta.

Balanţa

Se spune că persoanele născute în acest semn astral sunt cu picioarele pe pământ şi analizează mult orice situaţie. În caz de despărţire, Balanţa nu va sta să aştepte prea mult şi să viseze la o posibilă împăcare. Îşi va vedea de drum şi va simţi din plin ce înseamnă libertatea. În plus, o încântă să-ţi arate cât de fericită este fără tine.

Scorpion

De obicei, cei născuţi în această zodie nu se ataşează prea uşor de oameni, prin urmare nici nu suferă tare la despărţiri. În schimb, nu suportă să fie umiliţi, aşa că atunci când te aştepţi mai puţin, vei primi o lovitură. Poate fi de orice natură, de exemplu, îţi poate întoarce toţi prietenii împotriva ta.

Săgetător

Se caracterizează ca fiind spirite libere, în orice condiţii, şi nu le place să joace rolul de victimă. Desigur, vor încerca să facă relaţia să meargă, dar dacă nu mai este nimic de făcut pentru ea, nu este nicio problemă. Au mereu un as în mânecă, a se citi: pe altcineva cu care să te înlocuiască.

Capricorn

Nativii în Capricorn, recunoscuţi pentru gândirea logică de care dau dovadă, vor încerca să rezolve problema altfel decât printr-o despărţire. Dacă nu merge, ies din peisaj brusc şi nu mai auzi nimic de ei. În realitate, majoritatea celor născuţi în această zodie suferă în tăcere.

Vărsător

Deşi se ataşează de persoana iubită, un Vărsător, în general, se desprinde cu uşurinţă dintr-o relaţie şi nu stă la discuţii. Speră, însă, că roata să se întoarcă, iar karma să-şi facă treabă cât mai bine.

Peşti

Firi sensibile, nativii în această zodie trăiesc în lumea lor frumoasă şi optimistă. Dacă vrei să le dai vestea despărţirii, trebuie să le-o spui frumos, pe un ton calm, pentru că trăiesc din plin orice schimbare şi îi afectează mai mult decât lasă ei să se vadă.