Din punct de vedere astronomic,Luna albastră este reprezentată de acea Lună plină apărută în plus faţă de cele trei care sunt observate de-a lunul unui anotimp. Ceea ce este deosebit la fenomenul care se va petrece pe 21 mai 2016 este că va fi produs în vecinătatea planetei Marte. Lunava fi vizibilă pe cer alături de planeta Marte care avea o culoarea roşie mai intensă.

În această perioadă,astrologic vorbind,este posibil ca toţi nativii să fie mai sensibili,iar dacă nu obţin ceea ce-şi doresc,îşi pot ieşi din fire foarte uşor. Agresivitatea poate fi combătută dacă fiecare va încerca să se pună în locul celuilalt şi prin compasiune,renunţând la propriile ambiţii.

Info

Următorul fenomen de acest gen se va produce pe 31 ianuarie 2018

Cum te influenţează Luna albastră – Berbec

Eşti optimistă în privinţa noilor proiecte,dar trebuie să fii atentă să nu-ţi risipeşti energia. Pentru a avea succes,e nevoie de mai multă răbdare şi de un control mai mare asupra mâniei cu care te poţi confrunta din diverse cauze.

Cum te influenţează Luna albastră – Taur

Va fi provocator şi obositor pentru tine să faci faţă schimbărilor din această perioadă. Nu te pierde cu firea şi fii curajoasă. Vei găsi o cale şi energia necesară pentru a reuşi. Vei fi surprinsă de cât de repede te poţi adapta dacă renunţi la temeri.

Cum te influenţează Luna albastră – Gemeni

Ai o mulţime de provocări de înfruntat şi lucrurile se desfăşoară cu repeziciune. Din fericire,dinamismul nu este ceva ce te sperie,deci totul va fi bine dacă-ţi vei vedea limitele şi nu le vei depăşi. Oricât de mult ţi-ar plăcea un viitor proiect,fii selectivă şi nu te întinde mai mult decât îţi permiţi.

Cum te influenţează Luna albastră – Rac

Dacă ieşi din zona ta de confort,vei putea evita unele riscuri care apar pe plan profesional. Bazează-te mai mult pe ceea ce simţi,chiar dacă temporar e posibil să pierzi puţin teren sau să renunţi la unele din scopurile pe care ţi le-ai propus la locul de muncă. Fii mai puţin dură cu tine însăţi dacă simţi că e mai bine să renunţi la o oportunitate,pentru că vei avea mai multe ocazii în viitor.

Cum te influenţează Luna albastră – Leu

Oricât de multe treburi ai avea acasă şi la serviciu,rezervă-ţi puţin timp pentru tine,pentru a medita. În acest fel,nu vei pierde din vedere aspecte importante din viaţa ta şi vei avea mai multă energie să acţionezi. Dacă ai dubii în privinţa modului în care ar fi bine să acţionezi într-o situaţie,ascultă-ţi inima.

Cum te influenţează Luna albastră – Fecioară

La locul de muncă,poate fi copleşitor să absorbi prea multă informaţie dintr-o dată pe măsură ce apar noi provocări. E foarte important,mai ales în această perioadă,să-ţi stabileşti priorităţile şi să te concentrezi asupra treburilor tale,lăsând pentru altădată o analiză minuţioasă a situaţiei.

Cum te influenţează Luna albastră – Balanţă

Vei vrea să elimini din viaţa ta pe cei care te agită sau aduc haos în viaţa ta. Poţi părea prea calmă pentru rapiditatea cu care lucrurile se schimbă în jurul tău. Te vei putea bucura de noul mers al vieţii tale şi de tot ce ai mai bun,dacă vei renunţa la dorinţa de a deţine controlul.

Cum te influenţează Luna albastră – Scorpion

Pe plan personal,traversezi o perioadă puţin ciudată,pentru că te simţi dată la o parte,ţi se pare că persoana iubită te evită. Vei vrea să discuţi despre ceea ce te deranjează,dar nu vei avea ocazia,ceea ce te poate enerva peste măsură. Amână pentru altă zi,fără să porţi ranchiună,pentru că nimic nu e intenţionat.

Cum te influenţează Luna albastră – Săgetător

Nu te poţi relaxa,pentru că vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în jurul tău. Pe de altă parte,nici nu ai destulă energie să combaţi pe cineva din anturajul tău într-o problemă minoră. E inutil să te frămânţi. Poţi lăsa pe altă zi orice situaţie ţi se pare greu de abordat acum.

Cum te influenţează Luna albastră – Capricorn

Chiar dacă simţi că s-au adunat multe,îţi este foarte greu să-ţi deschizi sufletul în faţa cuiva,mai ales dacă ţi se pare că nu te poate înţelege. Nu are rost să aduni supărări şi frustrări! Oferă credit celorlalţi,ascultă până la capăt ce au de spus. E posibil să fii surprinsă de încrederea pe care o vei prinde în ei dacă îi cunoşti mai bine.

Cum te influenţează Luna albastră – Vărsător

Pentru ca lucrurile să iasă aşa cum îţi doreşti depinzi mult de implicarea celorlalţi. Poţi avea parte de certuri şi supărări dacă vei insista să-i convingi cu orice preţ să ţi se alăture. Vei avea mai mult de câştigat dacă te gândeşti mai mult la ceea ce-şi doresc şi ei.

Cum te influenţează Luna albastră – Peşti

Rişti să exagerezi protejându-i prea mult pe cei dragi,fie că-ţi sunt amici,fie rude. Mila pentru ei are şi ea o limită. În demersurile pe care le iei pentru a le fi de ajutor,e posibil să uiţi de propriile responsabilităţi,ceea ce-ţi poate crea probleme.