Se ştie despre regali că au o mulţime de reguli ciudate pe care trebuie să le onoreze, mofturi, pretenţii, însă şi secrete. Pentru că este o familie care se respectă, membrii săi, cel mai probabil, şi-ar fi dorit să ţină departe de ochii presei aceste mici detalii, care fac deliciul publicului. De la pantofii pe care Prinţesa Diana i-a purtat la nuntă, la câinii Reginei Elisabeta a II-a, aceste detalii sunt de-a dreptul surprinzătoare!

Aceeaşi ojă de 30 de ani

Regina Elisabeta a II-a este cunoscută pentru simţul său estetic, ea fiind admirată în repetate rânduri pentru hainele deosebite pe care le poartă, dar şi pentru aspectul său fizic îngrijit. Ceea ce mulţi nu ştiu este faptul că aceasta foloseşte aceeaşi ojă din anul 1989. Oja Essie costă aproximativ 11 dolari şi îi satisface în totalitate gusturile, deoarece este o ojă clasică, de culoare roz pal subtil. De asemenea, chiar şi Kate Middleton foloseşte această marcă de ojă, care nu este atât de scumpă pentru o viitoare Regină.

Câinii Reginei, animale periculoase?

Se ştie că Regina Elisabeta a II-a iubeşte foarte mult animalele, însă preferaţii săi sunt câinii din rasa Corgi galez Pembroke. De-a lungul timpului, Regina a avut peste 30 de câini din această rasă, însă aceşti câini simpatici, nu s-au comportat întotdeauna exemplar aşa cum Familia Regală o face în societate. Odată, unul dintre câini a muşcat un ceas scump şi chiar l-a atacat pe Alfred Edge, un gardian al palatului. De asemenea, unul dintre corgi a atacat chiar şi un poliţist, căreia i-a rupt pantalonii.