Adela Popescu şi Cove sunt puşi pe fapte mari la începutul anului 2020, motiv pentru care vor să scape de kilogramele acumulate în timpul sărbătorilor de iarnă.

Astfel, după ce s-au cântărit, în direct, la TV, Adela şi Cove au lansat provocarea ”Slăbim împreună”. Astfel, în săptămânile următoare, aceştia vor merge împreună la sala de fitness, la tratamente corporale şi vor discuta cu cei mai buni specialişti în nutriţie.

Cum a slăbit Adela Popescu după ce a devenit mamă. Ingredientul la care a renunţat pentru a topi kilogramele în plus

”Am luat câteva kilograme în vacanţă, dar nu asta e marea problemă a mea. Vreau să-mi recapăt energia şi uşurinţa cu care mă mişcam înainte de sărbători. Apoi cel mai important lucru de la această acţiune este că vreau să învâţ să combin corect alimentele. Pur şi simplu, vreau să scap de diete pe termen limitat, vreau să duc un mod de viaţă sănătos”, a spus Adela Popescu.

Inspiraţie pentru orice femeie! Tabietul secret al Adelei Popescu: "Toată săptămâna aştept momentul asta"

Cove crede că puţini sunt cei care nu se confruntă acum cu probleme de greutate. ”Cred că sunt puţini cei care nu au probleme cu kilogramele după sărbători, cel puţin eu am reţinut tot ce am mâncat. Slăbim împreună! e o acţiune în care vrem să-i implicăm şi pe cei de acasă. Împreună suntem mai puternici, aşa că fiţi şi voi alături de noi, cu idei, reţete sau antrenamente. Vă îndemn la un stil de viaţă sănătos şi echilibrat şi nu, nu abandonăm”, a spus el potrivit Viva.