AFI Cotroceni şi Taxify sărbătoresc Ziua Internaţională a Femeii printr-un parteneriat în cadrul căruia vor fi oferite curse gratuite, în limita a 20 de lei, tuturor femeilor care aleg ca destinaţie, în ziua de 8 martie AFI Cotroceni. Oferta este valabilă pentru conturile noi, utilizatorii (exclusiv femei) înregistraţi în ziua respectivă.

Astfel, fie că se gândesc la o sesiune de shopping, la o masă cu prietenele sau la o şedinţă de beauty, doamnele şi domnişoarele pot beneficia de transport gratuit dacă vin să sărbătorească ziua lor în AFI Cotroceni.

”Pe tot parcursul zilei de 8 martie, cursele către cel mai mare mall din România prin Taxify vor fi gratuite pentru femei. Condiţia este ca în aplicaţia de ride-hailing comanda să fie făcută de pe contul unei doamne sau domnişoare şi să aibă ca destinaţie AFI Cotroceni. Gratuitatea va fi valabilă în limita a 20 de lei, exclusiv pentru utilizatoarele care folosesc aplicaţia pentru prima dată, folosind codul AFICOTROCENI.”,a declarat Andra Grigorescu, Marketing Manager AFI Cotroceni.

Mai exact, doamnele şi domnişoarele trebuie să facă următorii paşi:

-să descarce pe telefonul mobil aplicaţia Taxify din App Store sau Google Play ( http://txfy.me )

-să activeze funcţia de localizare a telefonului (GPS)

- să introducă datele bancare ale cardului

-să deschidă secţiunea Promoţii a aplicaţiei şi să introducă codul AFICOTROCENI