Marta Kauffman, producătoarea sitcomului american "Friends" (Prietenii tăi) a recunoscut că "nu a făcut suficient" pentru a promova diversitatea rasială, potrivit BBCAceasta a fost întrebată într-un interviu dacă a ştiut de la început ceea ce şi-a dorit. 

"Aş fi vrut să fi ştiut atunci ceea ce ştiu acum. Aş fi luat decizii foarte diferite. Adică am încurajat întotdeauna diversitatea în compania noastră, dar nu am făcut suficient şi acum la tot ce pot să mă gândesc este: <<Ce aş putea să fac?>>", a mai precizat producătoarea. 

În ciuda succesului său, serialul "Friends" a fost criticat în ultimii ani pentru lipsa de diversitate, chiar şi de către membrii distribuţiei lui.

Într-un interviu la începutul acestui an, David Schwimmer - care a jucat rolul lui Ross - a povestit că poate ar fi trebuit să existe şi un prieten de culoare sau un prieten din cultura asiatică: "Am fost conştienţi de lipsa diversităţii şi am făcut campanie de ani de zile pentru a avea persoane de culoare". 

Lisa Kudrow, care a jucat Phoebe, a fost recent întrebată cum ar arăta o relansare în varianta modernă a serialului: "Ei bine, nu ar fi fost o distribuţie <<albă>>, cu siguranţă. (...) Pentru mine, totul ar trebui să fie privit ca pe o capsulă a timpului şi nu să ne concentrăm pe ceea ce am făcut greşit".

"Friends" a fost probabil una dintre cele mai populare seriale, care a funcţionat timp de 10 sezoane între 1994 şi 2004. 

Citeşte şi: Jennifer Aniston a scos la vânzare celebra fotografie în care pozează nud. Pentru ce va dona banii?

FOTO / Facebook FRIENDS (TV Show)