Iată ce a spus vedeta în ultimul său videoclip

„Băi, eu vreau să vă spun ceva. S-a terminat carantina. Situaţia este următoarea: carantina asta a făcut curat. Am stabilit asta, am văzut în ce hal sunteţi şi voi, şi <<ameţitele>>. Sunteţi pilaf cu carne. Băi băiatule, voi aţi observat că 90% din purtătorii de mască de pe străzi sunt fătălăi? Deci sunt de sex masculin. Bă, voi aţi văzut că 90% din populaţia care poartă mască pe străzi ie băieţi? Ce vă spune chestia asta? 90% sunt <<mafioţi>>, 10% sunt <<ameţite>>. De ce sunteţi, mă, cu mască pe stradă? Cine să nu vină? Virusul? Nu ai cum! Ce dracului aţi făcut, bă fătălăilor, două luni de zile?”, a povestit aceasta recent pe canalul ei de youtube, acolo unde îşi prezintă emisiunea „Verdict”. 

Creatoarea de modă, Dana Budeanu, obişnuia să prezinte rubrica Verdict” în cadrul emisiunii Vorbeşte lumea, prezentată de Adela Popescu şi Gabriel Coveşeanu, până în octombrie 2019 când acesteia i s-a încheiat contractul de colaborare cu Pro Tv, motivul fiind o postare de-ale designerului despre Asociaţia Dăruieşte Viaţă, cea care a construit primul spital de Oncologie şi Radioterapie Pediatrică din România cu bani strânşi de la donatori. 

Sexul masculin, mai vulnerabil la îmbolnăvirea cu noul coronavirus 

Sângele bărbaţilor prezintă niveluri mai ridicate în comparaţie cu femeile ale unei enzime cheie utilizată de coronavirus pentru a infecta celulele, conform rezultatelor de luni ale unui important studiu european, constatare ce ar putea explica de ce persoanele de sex masculin sunt mult mai vulnerabile la COVID-19, informează agenţia Reuters şi citată de Agerpres

În plus, bărbaţii au o stare de sănătate mai precară decât a femeilor, din cauza viciilor. La nivel mondial, 36% dintre bărbaţi sunt fumători, în comparaţie cu doar 7% în rândul femeilor. Pe de altă parte, un bărbat consumă în medie 11 litri de alcool pe an, spre deosebire de 2 litri, cât consumă o femeie, scriu jurnaliştii de la Digi24

La acest moment, în România, sunt 18.283 cazuri confirmate de îmbolnăviri cu noul coronavirus, 11.630 de cazuri de vindecare şi 1.193 cazuri de decese.

Sursă foto: Adevărul.ro