Într-un interviu acordat, recent, revistei OK!, femeia care a pozat pentru prima oară în Playboy a povestit cum s-a redescoperit după divorţ şi cum trăieşte, acum, fericirea. 

Toată viaţa au stat cu ochii pe tine cei din presă să afle cu cine te vezi, cui îi zâmbeşti. Mai ales după divorţ!

Interesant este că, la patru ani de când am divorţat, tot există interes pe acest subiect. Sunt şi acum întrebată cum mă simt. Există viaţă după divorţ, clar!

Cât ţi-a luat să traversezi puntea asta?

Să ştii că nu mi-a luat foarte mult timp, pentru că eu am vrut să divorţez. Eu sunt Vărsător, sunt foarte loială şi ţin cu dinţii de ideea de-a face totul ca să fie bine, mai ales pentru cei din jurul meu. Am multă răbdare, dar în momentul în care văd că toate uşile mi se închid sau că nu mai există nicio soluţie, tai răul de la rădăcină şi plec.

Cât timp ai stat singură după divorţ?

Vreun an şi jumătate, în care m-am concentrat pe mine şi pe plăcerile mele. Pur şi simplu, mi-am zis: „OK, Dana, acum eşti liberă, eşti singură, tu acum iei deciziile pentru propria ta persoană. Nu mai e nimeni care să-ţi zică că nu ai voie să faci aia, că nu e bine să faci aialaltă, dar unde te duci, dar cu cine, dar de ce… Nu mai e nimeni să te judece sau care să-ţi facă programul. Ce vrei să faci? Ce te face fericită?“. Şi automat mi-a venit în minte că îmi doresc să călătoresc. Şi am zis OK, hai să fac asta, dacă asta e ceea ce mă bucură cel mai mult. Este chiar o hrană pentru sufletul meu şi asta am încercat să transmit şi în cartea mea, Din călătoriile unei femei cu suflet de copil.

Citeşte continuarea pe www.okmagazine.ro