Un apropiat al Danielei Crudu a confirmat că aceasta nu a depus plângere la Poliţie şi nici nu o va face, întrucât s-a împăcat deja cu Seco Dubravko. 

Citeşte şi: Dani Oţil, pus la pământ de o gripă: ”Cele mai urâte două zile din viaţa mea. Mi-am luat rămas-bun de la rude!”

"Daniela Crudu a vorbit cu el, la telefon. S-au înţeles. El va plăti tot ce trebuie pentru ca ea să arate şi mai bine ca înainte şi, în plus, îi va da o sumă mare de bani, de ordinul câtorva mii de euro pentru ca să îl ierte. I-a promis că nu va mai face niciodată un asemenea gest cu ea, că nu o va mai bate. Ea l-a crezut, îl iubeşte probabil şi, culmea, după ce au terminat de vorbit, râdeau amândoi", a declarat un apropiat al Danielei Crudu pentru Wowbiz. Seco Dubravko a părăsit ţara chiar a doua zi după incident. 

Tatăl Danielei Crudu spune că fiica sa e bine şi se reface 

„Se simte foarte bine, se vindecă, toate merg spre bine. Totul este spre bine, se dă cu unguente, se regenerează totul. În două zile va fi bine. Sunt ferm convins că a plecat din ţară, ăsta e omul. Dacă ea a decis să nu depună plângere, n-a depus, e un ordin de restricţie. Totul merge extraordinar de bine, e tânără, se reface", a declarat tatăl brunetei, potrivit spynews.ro. 

Citeşte şi: Noi detalii despre Daniela Crudu. Cine este bărbatul care a bătut-o după ce au petrecut în club

Sora Danielei Crudu a explicat care a fost motivul bătăii: "Gelozia!"

„Nu este adevărat. Banii i-a luat acum. Nici nu ştiam unde sunt. Daniela, nici ea. Când am intrat, am văzut unde îi pusese. A zis că nu-i lipseşte nimic. De la bani sub nicio formă! Şi-a luat toţi banii, lucrurile, actele. (…) Ea spune că nu ştie de ce. Probabil, şi eu aşa sunt sigură, din cauza geloziei. Toată lumea voia să vină la ea la club să facă poze… Probabil nu a înţeles, băutura… Aceasta este părerea mea. Daniela mi-a spus că de la nimic!', a declarat Ana Crudu.